Sunt un mare fan al cărţilor. Mi-aş dori să pot citi cât mai multe cărţi, mai ales genul fantasy. Însă cărţile în timp devin foarte costisitoare, mai ales ediţiile în engleză, în cazul în care nu găsim cărţile traduse în română.
Astfel că a fost inventat un e-book reader – Kindle. Mai jos aveţi câteva caracteristici ale acestui e-book reader..
Ecranele E Ink nu obosesc ochii întrucât folosesc cerneala (aceeaşi cerneală utilizată şi pentru printarea cărţilor şi ziarelor), numai că particulele de cerneală sunt afişate electronic. Deseori, ecranul este confundat cu hârtia reală printata de persoanele care văd un display de acest gen pentru prima dată.
Nu oboseşte ochii. Se citeşte exact ca hârtia reală, nu precum un ecran de PC. Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit întrucât nu creează aceeaşi oboseală pentru ochi precum cea indusă de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptopurilor.
Text mai clar şi mai detaliat. Tehnologia E Ink foloseşte cerneala clasică pentru a afişa un text similar celui întâlnit într-o carte printată. Fonturile proprietare Kindle beneficiază de caracteristicile tehnologiei E Ink pentru a reda litere clare şi precise.
Nicio reflexie, chiar şi la lumina puternică a soarelui. Ecranul Kindle reflectă lumina precum hârtia obişnuită, eliminând reflexiile întâlnite în cazul ecranelor LCD ale tabletelor sau telefoanelor mobile. Kindle poate fi folosit pentru citit atât afară, la lumina soarelui, cât şi în sufragerie.
Uşor de folosit
Kindle este uşor de folosit şi nu necesită un computer. Încă din momentul primei porniri poţi citi cărţile preferate fără a fi necesare diferite setări sau instalări de software-uri.
Cărţi, cărţi şi iar cărţi.
Poţi şterge fără griji cărţile de pe Kindle-ul tău. Acestea sunt salvate în mod automat într-o bază de date online şi pot fi re-descărcate ulterior fără niciun cost. De asemenea, Kindle ţine minte pagina la care ai rămas, chiar dacă ai şters cartea respectivă
În plus, pe lângă aceste caracteristici sunt sute şi mii de cărţi gratuite sau cărţi la preţuri foarte mici (2-3$) cu titluri foarte interesante disponibile pe:
– Kindle Store – Peste 1,000 de cărţi gratuite şi alte mii de cărţi la preţuri promoţionale;
– Internet Archive – Peste 2.5 milioane de cărţi gratuite;
– Project Gutenberg – Peste 30,000 de cărţi gratuite;
– ManyBooks.net – Peste 26,000 de cărţi gratuite
De ce aş alege Kindle în locul cărţilor tipărite? Simplu. Pentru că în foarte scurt timp salvez foarte mulţi bani ce i-aş fi dat pe cărţi, salvez spaţiu în geantă şi e mult mai uşor de citit decât vreo carte foarte groasă ce ar fi greu de ţinut cu o singură mână, de exemplu.
Deci dragi cititori, aţi fi dispuşi să daţi bani pe un Kindle
?
Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.
Probabil ca as achizitiona un kindle, pe motivul confortului de a il lua oriunde cu mine si de a citi ce vreau, in functie de stare, insa nu as renunta niciodata la placerea de a tine o carte in mana, de a ii rasfoi paginile(de preferinta cu mirosul specific al cartilor vechi)
desigur ca si cartile clasice sunt cum sunt… dar gandeste-te cati bani dai pe cartile tiparite cand pe amazon gasesti carti super cu 1$ si iti recuperezi investitia intr-un timp foarte scurt.
Eu tot nu pot sa renunt la cartile tiparite. Kindle-ul nu are acel miros specific si nici semne de carte nu pot folosi…
e bun si kindle-ul la ceva.