Puțini inspirați, restul cerșetori

Am mai vorbit de cerșetori acum ceva timp, când îi grupam pe tipologii. Ei bine, azi revin cu altceva, ceva nou, ceva nemaivăzut. Nici găina cu pui vii a Evenimentului zilei n-a fost atât de citită. Pe traseul tramvaielor 23 și 27 circulă un cerșetor. Același este și pe traseul mașinilor 311, 123/124, 104. Toate bune, nimic neobișnuit. Dar acesta știe poezii ba din Eminescu, ba creație proprie – care probabil că e a cuiva necunoscut. Și urcă, și începe să zică bucata lirică.

Ieri, la orele amiezei, în 27 se urcă el și spune o “Luceafărul”. O termină și circulă pe la oameni. Unii dau, pentru că li se face milă, pentru că se cred mai bun, sau din oricare alt motiv, alții nimic și gata. Și vine lângă ușă, implicit lângă mine. Lângă mine, o duduie se căuta în portofel să-i dea ceva. Vădit grăbită să-l recompenseze pe domnul cerșetor, el intervine și o calmează. “Nu te grăbi, nu cobor acum, pot coborî la următoarea“. Atât. Nu știu dacă a fost intenționată replicata, cu ironie, dar a picat foarte bine. Și i-a picat și un leu de la duduie. Vorba aceea, degeaba ești cerșetor dacă nu ai și puțină prezență de spirit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *