Cum sa elimini un cont Google Stadia

Stadia, serviciul de cloud gaming de la Google, este promitator. Singura problema, cu o lansare haotica de care a avut parte, un catalog limitat si functionalitati care intarzie sa apara, unii jucatori sunt rapid dezamagiti de oferta propusa si aleg sa elimine la scurt timp contul Google Stadia. Iti doresti si tu sa elimini contul Google Stadia? Urmeaza atunci acest mini ghid, iti vom explica pas cu pas ceea ce trebuie sa faci.

Google Stadia este disponibil in Europa din noiembrie 2019. Debuturile acestui serviciu de cloud gaming nu au fost tocmai linistite deoarece unii considera acest serviciu un esec monumental. Mai multe probleme au fost detectate in primele saptamani de la lansare, in primele saptamani de activitate deja. Precomenzi anulate din cauza unui bug de la Google Store, un catalog de jocuri limitate la doar 22, inca nimic nu a fost actualizat si o surpriza neplacuta, necesitatea de a descarca unele date pentru a juca NBA2K20.

La toate acestea se adauga jocuri vandute la un pret ridicat, jocuri care pot ajunge chiar si la un pret de 30 de euro pentru versiunea Stadia si pentru versiunea consola (Borderlands 3 spre exemplu). De aceea, este de inteles de ce unii jucatori sunt deja dezamagiti de Google Stadia si recurg la eliminarea contului dupa o perioada scurta de timp. Daca si tu iti doresti acest lucru iata care sunt pasii de urmat :

  • conecteaza-te la contul de Google si da click apoi pe Administrarea contului de Google dupa care Date si personalizare ;
  • cauta pana cand dai de Descarca, elimina sau planifica viitorul datelor tale dupa care alege Elimina un serviciu sau un cont si Elimina un cont ;
  • va trebui sa scrii din nou parola contului de Google ;
  • selecteaza apoi Stadia ;
  • o noua fereastra va aparea, da click pe elimina Stadia pentru a confirma ;
Citeste si:  Cum poti promova cu usurinta examenul auto

Atentie, dupa cum precizeaza si Google, aceasta actiune are logic drept efect revocarea definitiva a accesului tau la serviciul Stadia si la libraria de jocuri. Salvarile tale si succesele tale din timpul jocurilor vor fi sterse complet precum si lista de prieteni, istoricul de chat si numele de jucator. Doar extrasele de gameplay de pe YouTube vor ramane, nu vor fi sterse. Pe scurt, ai inteles, eliminarea contului de Stadia aduce cu sine eliminarea tuturor datelor.

In cazul in care te razgandesti si dupa cateva zile vrei sa ai acces la Stadia din nou, trebuie sa stii ca este posibil sa iti recuperezi contul in maxim 30 de zile de la eliminarea acestuia. Pentru asta trebuie sa apelezi la serviciul clienti pus la dispozitie de Stadia. Odata ce trece aceasta perioada, contul tau va fi eliminat complet.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *