Distante Rutiere: Top 5 masini economice din Romania

trasee rutiere

Marile orase sunt foarte aglomerate in orele de varf de aceea tool-ul distante rutiere a realizat un top 5 al celor mai economice masini diesel. Acestea se incadreaza in clasa mica deoarece sunt facute pentru oras, se pot parca usor si sunt printre preferatele categoriei feminine. Intrebarea “cat consuma?” reprezinta un criteriu important atunci cand ne cumparam o masina, in functie de acesta putem chiar sa decidem daca o vrem sau nu.

Datorita consumului redus masinile diesel sunt tot mai populare in Romania, diferenta fata de benzina fiind parcurgerea cu 30% mai multi kilometri cu aceeasi cantitate de combustibil. Pretul la pompa este mai mic, iar motoarele diesel sunt mai durabile. Dezavantajele ar fi pornirea mai grea iarna si pretul mai mare al masinii, in jurul a 1000 euro.

Datele de consum sunt realizate in Romania in conditii mixte de trafic:

  1. Volkswagen Polo BlueMotion TDI – 1,4 litri, 75 CP, 210 Nm, consum mixt 3,1 l/100km
  2. Opel Corsa 1.3 DTE – 1,3 litri, 95 CP, 190 Nm, consum mixt 3,2 l/100km
  3. Seat Leon Ecomotive TDI – 1,6 litri, 110 CP, 250 Nm, consum mixt oficial: 3,3 l/100km
  4. Skoda Fabia 1.4 TDI – 1,4 litri, 90 CP, 230 Nm, consum mixt oficial: 3,4 l/100km
  5. Mazda2 SkyActiv-D CD105 – 1,5 litri, 105 CP, 220 Nm, consum mixt oficial: 3,4 l/100km
Citeste si:  Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iulie

Pentru o calatorie cat mai placuta puteti utiliza aplicatia gratuita, calculator distante rutiere, care va poate oferi informatii despre distanta, pretul calatoriei si timpul optim de parcurs. Pe langa utilitatea si facilitatea acestui tool, introducand consumul autoturismului vostru, se va afisa consumul total de carburant pe care il veti utiliza pe parcursul calatoriei. Astfel, veti cunoaste toate detaliile inca dinaintea plecarii la drum.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *