Curiozitati despre stewarzi si stewardeze

stewarzi si stewardeze
stewarzi si stewardeze
stewarzi si stewardeze

Exista ierarhii peste tot in cadrul diferitelor domenii de activitate si a institutiilor publice. Stiai ca exista o asemenea ierarhie si  in cadrul insotitorilor de zbor, a stewarzilor si a stewardezelor? Si aici, daca esti senior conteaza foarte mult. Una dintre regulile pentru incepatori este ca trebuie sa poarte fuste mai lungi decat in cazul celorlalte stewardeze mai vechi de profesie (asta doar in cazul insotitorilor de bord de gen feminin, se intelege).

Dupa perioada de proba, acestea isi pot arata putin mai mult din picior. Asta inseamna ca cei mai noi angajati pot fi mai usor de reperat daca te intereseaza acest lucru, si cateodata pilotii si restul personalului vor trage mai mult spre cei mai putin experimentati (sau experimentate, mai bine zis). Insotitorii de zbor mai in varsta isi vor pastra fustele de obicei mai lungi pentru a atrage atentia asupra superioritatii lor.

Altitudinea afecteaza felul in care se comporta moleculele, iar Cola dietetica nu face exceptie. Este cea mai acidulata, si la 35,000 de metri altitudine, acidului ii ia mult mai mult sa se linisteasca. Studiile estimeaza faptul ca in timpul in care cuiva i se toarna in pahar o Cola dietetica, altor 3 pasageri li se pot servi bauturi de alt fel.

Nimeni nu moare in mod oficial in timpul zborului, decat daca este un doctor la bord si care sa confirme acest lucru. Insa se poate intampla. Cei care isi doresc sa transporte cadavrele de dus acasa in avion, vor incerca de asemenea sa strecoare cadavrele in avion, pentru a evita taxele de transport foarte mari care se percep pentru transportul persoanelor decedate.

Oamenii morti nu sunt cei mai subtili oameni si echipajul avionului isi va da seama de acest lucru. Acestia vor trebui sa faca o aterizare de urgenta din cauza riscurilor la care sunt expusi pasagerii. Singapore Airlines are asa ceva insa, pentru situatiile de criza, avioanele lor dispun de o “cabina pentru cadavre”, speciala pentru asa ceva.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Curiozitati despre stewarzi si stewardeze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *