O viață liniștită

Despre ce lucrau părinții nu îmi amintesc prea multe. Țin minte cum erau plecați toată ziua, tata lucra în 3 schimburi, iar mama ajungea acasă pe la 16. Eu și fratele meu aveam grijă unul de altul cam singurei, și așa am învățat să gătesc, și să fac boacăne. Cu trecerea timpului, probabil de la prea mult televizor, în mintea mea s-a conturat imaginea unui loc de muncă perfect! Să înceapă cât mai de dimineață, ca să termin repede și să mă pot concentra.

În urmă cu puțin timp, am descoperit că viața nu este chiar atât de roz ca la televizor, și că ceea ce se întâmplă în afara locului de muncă e poate influența, orice ai face. Dacă, de exemplu, ai găsit locul de muncă perfect, cu colegi prietenoși, cu superiori binevoitori, viața personală te poate da peste cap. Pe mine de exemplu, m-a dezechilibrat faptul că stăteam în gazdă, iar în acea casă era mereu gălăgie, mereu scandal. Învățam când apele se linișteau, adică târziu în noapte. A doua zi, la 8, plecam de acasă, pentru ca la ora 9 să fiu la datorie. Oboseala și-a spus cuvântul după aproape o lună, când am realizat că orice aș face, nu voi trece peste ce se întâmpla acasă. Oricât aș fi încercat, chipul meu trăda nopțile nedormite, și aveam mereu o expresie de copil speriat și neajutorat. Acum, după câteva luni, am intrat la master, din fericire, iar asta mă face să mă simt ceva mai bine. Pentru mine, în secunda asta, locul de muncă perfect ar fi unul care să îmi permită să ajung cât de cât la cursuri, și să îmi lase timp suficient de odihnă. Mi-ar fi probabil foarte greu, dar nu m-ar deranja. Par un om foarte slab la prima vedere, dar ador provocările. Ador să am ceva de făcut, să văd că oamenii sunt mulțumiți de munca mea, să am feedback.

Aș fi in stare să stau mai mult, peste program la lucru, cel puțin la început, cât să învăț. Eu sunt un om ceva mai linistit. Nu vreau sa ajung pe culmile succesului. Vreau doar o viață liniștită, și un loc de muncă la care să dau ce am mai bun în mine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *