Util sa stii cand zbori cu avionul

Pe langa frica ce te caracterizeaza cand trebuie sa zbori cu avionul trebuie sa stii ca poti sa ai parte de numeroase beneficii. In timpul calatoriei insotitorii de zbor pot fi de mare ajutor. Cu toate acestea pretentiile tale nu trebuie sa depaseasca o limita.

In timpul zborului cu avionul

Dupa caz, companiile aeriene iti pot pune la dispozitie o sumedenie de servicii, de meniu. In functie de tipul de bilet, de clasa la care zbori ai putea cere:

  1. Schimbul de loc. Ai putea sa iti dai seama la momentul concret ca degeaba ai insistat pe ideea de loc la geam caci imaginea este una care iti da ameteli. Sau poate ca locul din mijloc este cel care te face sa te simti inghesuit. In orice caz poti oricand sa schimbi locul insa cu mentiunea de a anunta insotitorul de zbor.
  2. Un baby sitter neobisnuit. Sa fim seriosi, nu trebuie sa iti lasi copilul pe mana unor necunoscuti insa pentru cateva clipe cat folosesti toaleta incomoda din avion te-ar putea ajuta. Si nu te limita la ideea ca numai insotitoarele de zbor sunt de mare ajutor caci si barbatii sunt pe aceeasi lungime de unda.
  3. Medicamente. Nu te gandi ca la bord se gaseste o mica farmacie insa pentru o situatie de urgenta iti poti rezolva situatia. Si un bandaj sau o trusa de prim ajutor este mereu disponibila pentru pasageri.
  4. Servetele igienice. Nu trebuie sa fii  isterica cu murdaria si tot ce te inconjoara ca sa ai nevoie de asa ceva pe parcursul zborului. Insa de vreme ce nu poti urca cu un dezinfectant de maini in bagajul de mana te poti  multumi cu ceva servetele ce le ceri insotitorilor de zbor.
  5. Un tur de cabina. Nu trebuie sa fii un VIP pentru asta doar ca ce-i drept trebuie sa astepti raspuns la o astfel de cerere. Insa daca curiozitatea te chinuie ai putea sa ceri si un astfel de favor, de regula la sfarsit de zbor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *