Diferiti actori care au intrepretat acelasi rol- o idee buna sau rea?

Cel mai adesea, se mai intampla ca in domeniul cinematografiei ca anumiti actori, total diferiti sa interpreteze acelasi rol. Un lucru sau o veste care nu ii incanta mereu pe fanii inraiti. Iata deci o mica selectie filmelor cu diferite fete.

Spider- Man- 23 de actori. De la Tom Holland la Tobey Maguire, dar trecand si pe la anumiti actori precum Andrew Garfield, Neil Patrick sau Xander Corvus, lista este foarte mare atunci cand vorbim despre actorii din Spider-Man. Dar si cantitatea de parti sau de versiuni nu este nici ea deloc de neglijat. Are o multime de realizatori, dar si de actori. Mai buni sau mai rai. Se pare ca celebrul Tobey Maguire a reusit sa dezameageasca marele public in a treia parte a filmului care a fost un veritabil esec. Andrew Garfield, se pare ca a redat increderea fanilor sau publicului. Dar cu siguranta ca Tom Holland este cel care a cucerit definitiv inima publicului, dar si a relizatorilor.

Este incarnarea perfecta pentru personajul Spider-Man. Si in orice caz, se pare ca o masca nu este de ajuns pentru a ascunde o prestatie mai proasta.

James Bond, 9 actori. Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan sau Daniel Craig. Asta doar cativa din actorii emblematici care au avut rolul celebrului agent 007. O saga despre care s-a vorbit foarte mult, mai ales pentru aceste schimbari regulate. In anul 2018, Sean Connery a fost numit cel mai bune agent 007 de catre fani. Dar se pare ca si Daniel Craig a reusit sa seduca o multime de fani, fane mai degraba. Mai ales datorita succesului partii Skyfall. Un inceput de care multi s-au indoit dar care pana la urma s-a bucurat de mare succes.

Citeste si:  Cele mai asteptate filme ale toamnei

Batman – 51 de actori. In ceea ce priveste schimbarea actorilor, se pare ca Batman bate orice record. Are numai putin de 51 de actori pentru rolul emblematicului super erou. Val Kilmer, Michael Keaton, George Clooney, Kevin Conroy, Ben Affleck, Christian Bale sau Robert Pattinson sunt doar cateva nume. Si conform opiniei publicului, George Clooney a fost o mare greseala, o eroare de casting, Ben Affleck nu a stiut cum sa se impuna, pentru Val Kilmer a fost un rol prea dificil iar Christian Bale si Michael Keaton au fost fara doar si poate cei mai buni. Robert Pattinson mai are de asteptat.

Ne mai intalnim se pare si in 2021 sa vede, daca schimbarile sunt sau nu de bun augur.

Doctor Who, 17 actori. Se pare ca schimbatul actorilor este un obicei des intalnit si in acest serial britanic. Doctorul care calatoreste in timp si in spatiu este capabil sa se regenereze atunci cand este ranit mortal. Acest lucru implica insa si o schimbare de mentalitate si de corp. William Hartnell este primul din lista lunga de doctori, o lista pe care se afla si Matt Smith sau David Tennant. Iar schimbarile nu sunt primite mereu pozitiv de catre public. Mai ales atunci cand doctorul devine o …femeie.

Citeste si:  De ce trebuie neaparat sa vezi filmul After?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *