Filme si seriale afectate de pandemia cu coronavirus

Pandemia cu coronavirus se raspandeste in lumea intreaga cu o viteza ametitoare si are consecinte devastatoare asupra tuturor industriilor, inclusiv cinema si televiziune. Lansarile a numeroase filme au fost anulate si filmarile unor lung-metraje si seriale au fost puse pe pauza. Iata care sunt proiectele afectate.

Filmari puse pe pauza

Birds of Paradise. Filmul in pregatire pentru Amazon este pe pauza in timp ce doar 6 zile de filmari sunt necesare pentru a se incheia acest proiect.

Proiect Elvis Presley. Filmarile au fost amanate deoarece Tom Hanks care trebuia sa participe la acest film a contractat coronavirus in Australia.

The Last Duel. Filmul lui Ridley Scott cu Matt Damon, Ben Affleck si Adam Driver se afla in plina perioada de filmare in Franta de la inceputul lunii februarie. Echipa a parasit tara pentru a filma o serie de scene in Irlanda inainte ca filmarile sa fie puse pe pauza in mod oficial in 13 martie.

Mission Impossible 7. Tom Cruise trebuia sa filmeze timp de trei saptamani in Italia, in special in Venetia incepand cu sfarsitul lunii februarie. Din 25 februarie filmarile au fost amanate in timp ce coronavirus incepea sa se raspandeasca in Italia. Echipele au reusit sa se reintoarca acasa si pentru moment nu stim cand se vor relua filmarile pentru acest film prevazut pentru lansare in 2021.

Citeste si:  “The DaVinci Code”, filmul din 2006 vs o altă carte a lui Dan Brown

Seriale. Filmari puse pe pauza

Angelyne
Bull
Carnival Row
Chicago Fire
Chicago P.D
Chicago Med
Dynastie
FBI
The Flash
Foundation
Grace and Frankie
The Good Fight
Grey’s Anatomy
Little America
Lucifer
The Morning Show
NCIS
NCIS : Los Angeles
NCIS : New Orleans
New Amsterdam
New York : Special Unit

Lansari amanate. Mai multe studiouri au decis sa amane lansarea a numeroase filme. Iata lista.

Bloodshot. Initial prevazut pentru lansare pentru 25 martie, filmul va avea o noua data de lansare, necomunicata inca.

Brutus VS Cesar. Initial prevazut pentru 1 aprilie, noua data de lansare nu a fost comunicata.

Fast and Furious 9. initial filmul trebuia sa fie lansat pe data de 20 mai 2020 insa a fost amanat pana in aprilie 2021.

The Lovebirds. Initial prevazut pentru lansare pentru data de 29 aprilie, filmul nu are inca o data de lansare comunicata.

Miss. Initial, acest film trebuia lansat pe data de 11 martie insa lansarea sa a fost amanata pentru 23 septembrie 2020.

Dying can Wait (noul film din saga James Bond, cu numarul 25). Lansarea a fost initial pevazuta pentru 8 aprilie insa a fost amanata pentru noiembrie 2020.

Mulan. Filmul trebuia sa fie lansat in 25 martie insa noua data de lansare nu a fost inca comunicata.

Rocks. Trebuia sa fie lansat in 15 aprilie insa a fost amanat pentru iunie 2020.

Citeste si:  Cine face toți banii el sau ea?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *