Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iulie

Claire Foy in plina paranoia, un duo de soc in filmul « canin » Dogman, reintoarcerea celebrului Mamma Mia !…luna iulie promite o multime de emotii la cinema. Iata care sunt filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iulie.

Mamma Mia ! Here We Go Again. Pe insula paradisiaca Kalokairi, Sophie – Amanda Seyfried- careia ii este greu sa se obisnuiasca cu noul sau statut de femeie insarcinata va primi o multime de sfaturi din partea prietenelor mamei sale Donna. Acestea o sfatuiesc sa ia drept exemplul parcursul acesteia. O succesiune de flashback-uri din trecut, totul in ritmul celor mai cunoscute hituri ale formatiei ABBA. Magia opereaza din nou.

Dogman este un film ce a facut senzatie anul acesta la Festivalul de la Cannes, a fost extrem de apreciat de critici. Dogman al lui Marcello Garrone este un portret negru si violent al unui barbat discret care le face cainilor toaleta. Viata sa este data peste cap odata cu reintoarcerea bunului sau prieten Simoncino din inchisoare, un fost boxeur dependent de cocaina. La scurt timp, Simoncino reuseste sa semene teroare in cartier si Marcello va cadea incetul cu incetul intr-o spirala criminala si isi va imagina o razbunare teribila.

Paranoia. Cand nu este Elizabeth II in The Crown, Claire Foy are curajul de a imbratisa rolurile intense, roluri de personaje perturbate. In Paranoia al lui Steven Soderbergh actrita britanica este convinsa de faptul ca este hartuita si este inchisa fara voia sa intr-un spital de psihiatrie. Fructul imaginatiei sale bogate sau realitate? Pana si tanara femeie incepe sa se indoiasca de veridicitatea acuzatiilor sale. Un film tensionat si tensionant pe care nu trebuie sa il ratezi in aceasta vara.

Fleuve Noir. Un adolescent dispare fara urma. François Visconti, un comandant de politie priceput este numit sa se ocupe de aceasta ancheta. Primul pe care acesta il interogheaza este profesorul de liceu Yann Bellaile. Incetul cu incetul, Visconti va descoperi personalitatea complexa a acestuia care pare mult prea interesat de desfasurarea anchetei. Suspans si tensiune in acest thriller captivant.

Shelter este un alt film ce nu trebuie ratat in aceasta vara. Mona este banuita de catre Hezbollah ca este spioana pentru serviciile secrete israeliene. Libaneza Mona este exilata in Germania de Mossad si trebuie sa isi schimbe chipul de urgenta pentru a nu fi recunoscuta. Timp de doua saptamani tanara este ascunsa intr-un apartament din Hamburg, supravegheata de Naomi, un agent al Mossad. Insa, in cele din urma, Mona este gasita de Hezbollah. Un thriller ce taie respiratia…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *