De ce sa studiezi Biblia

Cu mult timp in urma in primul secol, un om din Galilea a aparut cu un mesaj despre nevoia de a face o schimbare dramatica in restabilirea ordinii. Acesta a adunat un numar de ascultatori si a inceput sa le spuna sa se intoarca la legile si poruncile lui Dumnezeu. In scurt timp acesta a fost predate Imperiului Roman si executat. Numele acestui om a fost Iuda din Galilea. Lumea ca un intreg, a uitat de el.

La scurt timp dupa acesta un alt om din Galilea a atras dupa el mai multe persoane cu un mesaj despre o imparatie total diferita de cele de pana atunci. Si acesta a fost predate Imperiului Roman si executat. Numele sau a fos Isus din Nazaret, lumea nu a uitat de el. Despre acesta s-a spus ca “Numele marilor conducatori din Grecia si Roma au fost cunoscute si uitate. Numele marilor oameni de stiinta si filosofilor au fost cunoscute si uitate, dar numele acestui Om este din ce in ce mai cunoscut, si nu a fost uitat.”

biblie

Exista un motiv destul de intemeiat de ce lumea nu a uitat de Isus din Nazaret, Acela ca acesta a inviat din morti, lucru ce a fost vazut de multi omaneni ai vremii si au inceput sa creada in cuvintele acestuia.

Isus este personajul principal in cele 66 de carti pe care noi o numim Biblia. La multi ani dupa moartea dramatica, ingroparea si invierea acestuia, unul din discipolii sau a spus ca Isus motivul principal pentru care ar trebui sa studiezi si sa restudiezi Biblia.

Citeste si:  Beneficiile masajului la picioare inainte de somn

Isus a facut multe lucruri miraculoase pe perioada vietii sale, lucruri care nu sunt marcate in cartea aceasta. Lucrurile scrise in Biblie sunt scrise pentru a crede in Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, sunt scrise pentru a crede ca ai viata in numele acestuia.

Biblia este o revelatie scrisa. Dumnezeu a inspirat cele 66 de carti din volumul pe care cu totii il stim drept Sfanta Biblie. Biblia serveste drept marturie pentru intentia si urmarile crearii barbatului si femeii de Dumnezeu.

Biblia il arata pe Dumnezeu ca pe un spirit cu putere si cunostinte ce nu cunoaste limite. Cu toate acestea noi oamenii suntem finite, finite in sange si oase dar cu o dimensiune spirituala. De aceea avem nevoie de Biblie, Biblia este una din singurele metode prin care putem realiza o legatura intre lumea umana si divinitate.

Biblia de studiu ne arata ca adevarurile spirituale sunt gandurile lui Dumnezeu si acestea sunt destul de greu de inteles de mintea umana. Natura lui Dumnezeu, lumea sirituala si scopul vietii umane sunt elemente greu de inteles, dar lucruri ce le vei intelege mai usor odata cu citirea Cartii Sfinte.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *