Gândeşte fix pe dos

O carte pe care o poţi citi în fiecare zi pentru restul vieţii. De ce?

Gândeşte fix pe dos” de Paul Arden, autor al celei mai bune vândute cărţi din lume, a unor best-seller-uri internaţionale şi fost director de creaţie la Saatchi&Saatchi, ne arată că cel mai bine este să mergem contra curentului, să facem lucruri altfel decât se aşteaptă lumea, să avem curaj, să fim creativi şi să fim curajoşi în tot ceea ce întreprindem.

Este o carte motivațională, interesantă prin modul de prezentare: conţine fotografii perfecte asociate cu citate şi idei memorabile, geniale, care au aplicabilitate în măsura în care îndrăzneşti.

Mulţi nu o să fiţi de acord cu ce prezintă autorul, pentru că este neconvenţional şi dă exemple de oameni care au reuşit “thinking outside the box”.

Lectura este extrem de uşoară, are doar 140 de pagini, este apărută la Editura Art în 2010 şi mesajul începe de la prima pagină: “Nu aşa se gândeşte, dar aşa se câştigă.”

Dacă doreşti să comanzi cartea online o poţi face aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Gândeşte fix pe dos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *