De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

Cu toţii ştim că mai nou smartphone-urile sunt la putere. Ele ne fac viaţa mai uşoară din punctul de vedere al tehnologiei. Şi desigur că cel mai mult ştim că noi bloggerii avem nevoie de multe aplicaţii pe aceste telefoane.

În primul rând m-am gândit la aplicaţia Facebook. Oricine are Facebook în zilele noastre, iar pentru a sta la curent cu bârfele,  ştirile şi ce scriu ceilalţi bloggeri este perfect.

Şi cum nu există Facebook fără Twitter, bloggerul trebuie să aibă şi aplicaţia de Twitter acolo în telefon.

Ok, dar nu trebuie acum ca bloggerul nostru să stea numai pe Facebook şi Twitter, el trebuie să-şi verifice mailurile, să stea pe messenger ca să discute de planurile sale rapid şi eficient, astfel că sunt şi aplicaţiile Y! Mail şi Y! Messenger puse la dispoziţie de însuşi Yahoo!

Bun… Socializarea o avem, dar unde scriem un articol dacă avem o idee bună şi nu vrem s-o uităm până ajungem acasă de la şcoală sau din oraş. Aşa că pentru utilizatorii de platformă WordPress, avem varianta de telefon downloadabilă. Astfel că avem WordPress pentru Android, BlackBerry, Windows Phone şi Nokia.

Eu deţin un Nokia X3 şi am încercat să downloadez aplicaţia ca să pot intra pe blogul meu, însă din păcate nu este valabilă pentru acest telefon.

Citeste si:  3 motive pentru care trebuie sa apelezi la servicii SEO

[starratingmulti id=1 tpl=12 style=’darkness’ size=’16’ average_stars=’darkness’ average_size=’16’]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

  1. Din moment ce are Android pe el, ar trebui sa gasesti pe Android store aplicatia. Eu am un nokia si aplicatia de WP de gaseste in Ovi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *