Georgia și pasiunea ei pentru modă

Femeile din zilele noastre încearcă să găsească ținute cât mai inedite, croite pentru ele, să descopere acele diferențe de bun gust care le vor face remarcate. Mi-am propus să vi-o prezint azi pe Georgia Ioana Ciontos și pasiunea ei pentru a îndeplini acest vis al femeilor. Cum reușește? Vă invit s-o descoperiți:

” Îmi oglindesc crezurile și sentimentele prin artă după motto-ul: ART=LOVE FOR LIFE, îmi doresc lucruri care nu le pot obține ușor și să descopăr în jurul meu tot mai mulți oameni cărora le place să viseze cu ochii deschiși.”

Georgia este o persoană deschisă, zâmbăreață și mereu atentă la detalii. Pasiunea ei pentru designul vestimentar a dus-o către această carieră. Licențiată în acest domeniu la Timișoara,aceasta își croiește drumul către podium. Prima ei colecție apare în 2009 sub numele de” No Fear”. Am avut ocazia să văd colecția ei defilând la Seara designerilor din Satu Mare.

Având un realmente succes datorită creațiillor ei inedite, nu s-a oprit aici ci și-a continuat drumul pe cont propriu realizând linia vestimentara GXGIA.

” Am creat GXGIA, care joacă rolul unui Fashion Cupidon, în ideea de apropiere a oamenilor ți găsirea sufletelor pereche, astfel dacă EA alege o ținută vestimentară GXGIA și EL un papion GXGIA, și nu și-au găsit încă perechea potrivită, s-ar putea s-o găsească prin coincidență la o petrecere, un eveniment… unde se vor “asorta”.”

Blogul ei: aici
Pagina de Facebook : aici

Citeste si:  Cum sa accesorizezi rochia tricotata pe timp de iarna

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “Georgia și pasiunea ei pentru modă

 1. Mă bucur să văd interesul tot mai mare pentru modă mai ales în rândul tinerilor.
  Şi noi sprijinim tinerii creatori timişoreni prin promovarea articolelor pe http://www.myfashionizer.ro
  Astfel că avem multe produse ale creatorilor şi producătorilor timişoreni,unele sunt chiar unicate.
  Dorim multă baftă şi determinare în îndepinirea dorinţelor şi a ţelurilor, pentru că cu toţii avem nevoie.

  Cu stimă Alina.

 2. Multumim de vizita Alina si te mai asteptam pe la noi.Daca doresti sa colaborezi si cu Georgia ,ai datele de contact in postare.

  O seara buna!

 3. Cat timp va pune in toate creatiile ei iubirea, si nu va manifesta sentimente mai putin placute, va fi apreciata de masele mari de oameni si Georgia se va putea simti implinita. Arta este una dintre meseriile prin care poti sa manifesti cel mai bine sufletul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *