Dorință prin pictură

De când am vizitat blogul Corinei, am rămas impresionată de picturile și desenele ei. Multe sunt inspirate din poezia eminesciană, altele sunt un rezultat al dorințelor și trăirilor artistei. Fiecare culoare, linie, formă sunt parte din sufletul ei, pe care îl expune pe pânzele albe.

Corina și-a descoperit pasiunea pentru pictură la vârsta de 13 ani, inspirată fiind de  poezia ”Dorință” a lui Mihai Eminescu. ” Poezia m-a făcut să văd cu ochii minții acea imagine de vis și să-mi imaginez că sunt eu acolo în codru în locul poetului. Îmi place să desenez și să pictez toate lucrurile la care visez și la care nu pot să ajung.”

Din nefericire, în România, pictura nu este apreciată la adevărata ei valoare, lucru confirmat și de Corina. Oamenii nu reușesc să vadă povestea din spatele tabloului, nu își doresc să afle cum a luat naștere acel amalgam de culori.

Am discutat cu artista și despre timpul necesar creării unei picturi, iar aceasta mi-a spus că totul depinde de complexitate, tehnică și dimensiuni. A reușit să creeze în 5 minute, dar a avut nevoie și de ore întregi pentru tablouri în ulei pe pânză.Pe lângă asta, de cele mai multe ori, este nevoie de o stare anume. O stare în care să te dedici complet pasiunii tale, să uiți de lumea din jur și să îți lași sufletul să trăiască pentru tine.

Aș vrea să vă arăt și vouă ce înseamnă Corina. Și aș vrea să o cunoașteți prin intermediul pasiunii sale, care până la urmă o descrie cel mai bine, cum și ea afirmă : ”My art can describe me better than words

Blog personal:aici

Facebook page:aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Dorință prin pictură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *