Obiceiuri rele care iti fac bine

Bârfa nu ne face cinste,alcoolul atacă sistemul nervos iar cafeaua îmbolnăveşte inima !!!!

Cel puţin aşa arată studiile realizate de mai multe universităţi,care demonstrează calităţile terapeutice ale anumitor obiceiuri negative.

Iată câteva lucruri considerate dăunătoare,dar care pot fi benefice .

Cleveteala 

Nu e frumos să  vorbeşti despre o persoană care nu este de faţă,însă o bârfă mică poate fi cel mai bun antidot pentru stres.

Vinul roşu

Oamenii de ştiintă susţin că un pahar de vin roşu pe zi e sănătate curată.Reduce cu 50 % riscul de cancer mamar, creşte colesterol bun,prevenind apariţia bolilor de inima,îmbunătăţeşte anduranţa muşchilor şi scade riscul de Alzheimer.

Cafeaua

Pe lângă faptul că ne răsfaţă papilele gustative,acţionează benefic şi asupra întregului organism . Cofeina din compoziţia bobului de cafea stimulează  sistemul nervos,creşte puterea de concentrare,reducând temporar starea de oboseală,favorizează digestia şi este un bun remediu împotriva durerilor de cap. În plus,conform unor studii,femeile consumatoare de cafea sunt ferite de depresii.

Limbajul obscen

Sigur ţi s-a întâmplat să te enerveze cineva în trafic,la job sau în supermarket şi ai simţit nevoia să înjuri,dar buna educaţie te-a oprit să o faci.E adevărat,un astfel de comportament nu este prea ortodox,însă,răbufneşti din când în când printr-o înjurătură cică îţi protejezi sănătatea.Un studiu din U.K a arătat că persoanele care se descarcă nervos după momentele tensionate sunt mai rezistente la stres şi mai puţin predispuse la boli fizice.

Citeste si:  De ce anvelopele pierd presiune?

 Bine de ştiu : 

  • vinul de calitate este obţinut din struguri aleşi bob cu bob
  • cafeaua nu trebuie băută pe stomacul gol,doza recomandată este de două ceşti pe zi iar cea mai bună este cea preparată la filtru
  • bârfa şi înjurăturile sunt permise atâta timp cât nu jigneşti pe nimeni şi nu devine obişnuinţă

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *