Horoscopul zice acelasi lucru

Din moment ce ne aflam in anul 2015 si exista stiinta adevarata care sa zica ca vietile noastre nu sunt dictate de intamplarile astrelor, speram ca oamenii sa mai fi renuntat la obiceiurile proaste in ceea ce priveste horoscopul. Insa, daca mai exista oameni care se chinuie sa lupte cu dependenta de horoscop, exista stiri bune- sau rele: analizele lingvistice a textelor horoscopice sugereaza ca horoscopul zice, practic, acelasi lucru. Potrivit unei analize asupra 22.000 Yahoo horoscopes realizata de catre un jurnalist, aceste texte nu sunt foarte diferentiate in functie de semnul zodiacal. Cu alte cuvinte, horoscopul poate repeta acelasi lucru de mai multe ori, cu toate ca oamenii care au semne astrale diferite ar trebui sa aiba tipuri de personalitati diferite.

Industria horoscopului

Industria horoscopului este cat se poate de activa, iar oamenii nu ar trebui sa ia ca atare ceea ce se zice ca le este “scris”. Exista oameni care investesc sume mari de bani in aflarea horoscopului si care isi ghideaza viata intr-un anumit mod, in functie de ceea ce “zic” astrele.

Cel mai iubit astrolog al Americii, Susan Miller, are un trafic lunar, pe site-ul web propriu, de 6.5 milioane de vizitatori, si s-a lansat de curand in elita modei datorita carierei sale de astrolog. Indiferent ce ar putea insemna ca Mercur se afla in retrograd, se pare ca atrage utilizatorii mediei sociale, care sunt de parere ca ar trebui sa urmeze o profetie.

Cu toate acestea, exista o intelegere mai “caritabila” a situatiei. Daca horoscopul ar spune acelasi lucru, atunci inseamna ca acestea reflecta ceva adevarat despre lume. Daca ai nevoie de horoscop pentru a realiza ca ai nevoie de o schimbare in viata ta sau sa iti schimbi job-ul, n-ai decat sa crezi in asa ceva. Numai nu cheltui o gramada de bani pe ceea ce zice zodiacul, pentru ca cei care se ocupa cu asa ceva vor repeta acelasi lucru la nesfarsit, iti vor lua banii si vor fugi, in cele din urma. Cel mai bun horoscop este definit de actiunea intamplarilor din viata ta, care trebuie sa decurga firesc, si nu asa cum isi “planuiesc” astrele.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *