Sfaturi pentru calatoriile in locurile aglomerate

Pentru cei ce locuiesc intr-un oras mare si aglomerat, transportul public este cea mai buna metoda prin care poti ajunge dintr-un colt in altul al orasului. E o metoda mai eficienta din punct de vedere al costurilor si al timpului. Fie ca e vorba de metroul din Londa, Seoul sau New York, orele de varf vor aduce sute de mii de oameni in gaurile de metrou si in mijloacele de trasnport public. Pentru a calatori mai bine si pentru a fi mai eficient in folosirea transportului in comun va trebui sa urmezi o serie de sfaturi.

Calatoriile cunoscute

Este important sa cunosti mijlocul de transport in comun pe care il utilizezi. Sa stii programul acestuia, sa stii viteza si timpul in care vei ajunge la destinatie. De obicei poti recurge la mai multe rute pentru a a ajunge la o anumita destinatie. In functie de ora si de necesitatea fiecarei persoane ruta poate diferi. Vei sti cand e perioada cea mai buna de folosire a mijloacelor de transport in comun si cand sa eviti aglomeratia.

 Sa te pozitionezi in centru

Fie ca esti intr-un autobuz sau intr-un vagon de tren e indicat sa te pozitionezi in partea centrala. Daca vei sta in dreptul usilor sa in apropierea acestora, vei fi deranjat la fiecare statie. Doar in cazul in care stii ca vei cobora la statia urmatoare e bine sa stai in dreptul usii. Cand parcurgi o distanta mai mare cu mijlocul de transport in comun este indicat sa stai in partea centrala a acestuia din respect. Cand se apropie statia la care urmeaza sa cobori ar trebui sa te strecori incet incet catre usa.

Sa te tii bine.

Daca te urci intr-un autobuz aglomerat, nu vei gasi un loc liber si va trebui sa gasesti un suport de care sa te poti sprijini. Nu este frumos sa dai peste persoana din dreapta ta cand soferul face o manevra brusca.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *