Hypnos – masca conectata pentru a adormi

Masca Hypnos este conceputa si fabricata in Franta de catre un start-up cunoscut sub numele de DreaminzZz. Un nume care ne duce cu gandul la multe, nu-i asa? Forma sa se apropie de mastile pe care le primim in avion inainte de somn. La fel de supla si de confortabila, nu foarta groasa, nici foarte grea, masca Hypnos cantareste mai putin de 500 de grame – echivalentul unei baterii mai mici. Principiul acestei masti este urmatorul – difuzeaza un inel luminos si poate actiona asupra organismului nostru si sa ne regleze respiratia, sa favorizeze somnul. Ritmul cardiac este diminuat si somnul vine mult mai rapid decat in mod normal.

Spre deosebire de alte dispozitive de acest gen precum Dodow care presupune tinerea ochilor deschisi, masca Hypnos se distinge deoarece nu presupune acest lucru, poti sta cu ochii inchisi. Detecteaza somnul in mod automat.

O noapte in care nu am dormit asa cum trebuie se vede imediat pe chipul nostru. Avem tenul mai palid, apar cearcanele, ridurile din jurul ochilor sunt mai accentuate. Daca te afli printre persoanele care din diferite motive nu se pot odihni noaptea atunci masca Hypnos este ideala pentru tine.

Mastile inteligente pentru somn permit monitorizarea miscarilor corpului pe toata perioada somnului cat si calitatea acestuia. Cu ajutorul unei masti gen masca Hypnos ai posibilitatea de a-ti imbunatati calitatea somnului pezi ce trece. Masca Hypnos se poate folosi atat acasa cat si in deplasari, pentru un plus de relaxare.

Citeste si:  Android 4.0:Ice Cream Sandwich

In descoperirea subconstientului nostru. In realitate, cu totii practicam deja auto-hipnoza in viata de zi cu zi, poate fara sa ne dam seama intotdeauna de acest lucru. Un moment de neatentie, un vis pasager, si iata-ne transportati “altundeva”. Un claxon si iata ca ne-am reintors rapid la realitate. Cu ajutorul acestei masti Hypnos de la DreaminzZz se intampla cam acelasi lucru, avem de-a face cu un fel de forma de hipnoza mai lejera, scurta si fara efecte secundare. Este metoda cunoscuta sub numele de metoda ericksoniana care actioneaza asupra starii noastre de constienta si nu are nimic de-a face cu hipnoza traditionala care consta in adormitul pacientului, adormirea profunda a acestuia.

Concentrandu-te asupra unei imagini sau asupra unei amintiri, asupra unei parti ale corpului te vei relaxa atat din punct de vedere muscular cat si din punct de vedere mental. Evident, acest lucru functioneaza mult mai bine cu ochii inchisi, leganati de o melodie relaxanta sau de o voce blanda.

Masca Hypnos este un produs de foarte buna calitate. Este compacta, lejera si confortabila,  se poate detasa partea interna pentru a se spala. Dispune de o autonomie de opt ore, in functie de modul de hipnoza ales.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *