De ce ai nevoie de gazduire web?

Gazduirea este un pas esential in procesul de creare a unui site web. In timp ce numele identifica site-ul, gazduirea permite site-ului sa existe si sa fie vizibil. Pentru a fi clar, gazduirea este un fel de “casa” pentru continutul site-ului web. Iata cateva avantaje care ar trebui sa te convinga.

Viteza

Principala calitate oferitaa de gazduirea web este de a incarca rapid paginile in timpul navigarii. Aceasta tehnologie sofisticata si moderna va face ca experienta pe site sa fie captivanta. Intr-adevar, aceasta caracteristica este foarte importanta avand in vedere utilizatorii de internet din ce in ce mai pretentiosi si nerabdatori. Acestia nu vor fi toleranti fata de un site ale carui pagini se incarca lent. Cu toate acestea, datorita gazduirii site-urilor, o secunda este suficienta pentru ca o pagina sa se deschida. Utilizatorii de internet vor petrece mai mult timp pe site si acest lucru va creste traficul pe site-ul tau web.

Garantia

Indiferent cat de bine functioneaza site-ul tau web, nu exista niciun remediu pentru a evita in totalitate problemele tehnice. Prin urmare, este evident ca disponibilitatea site-ului sa fie garantata. Este esential sa alegi o gazduire optima, astfel incat site-ul sa nu aiba de suferit. Daca disponibilitatea site-ului tau este slaba, este posibil ca acesta sa fie inaccesibil foarte des. Acest lucru poate avea cu siguranta un impact negativ asupra referentierii.

Securitate

De fiecare data cand introduci un nume de site intr-un browser, gazda web este responsabila de legarea numelui de domeniu la server. Acest lucru va permite pornirea instantanee a site-ului in cauza. Prin urmare, este important ca site-ul sa fie sigur, in beneficiul utilizatorilor de internet. Intr-adevar, daca este vorba de un site comercial, de exemplu, este esential ca tranzactiile sa fie sigure. In plus, clientii furnizeaza, de asemenea, o multime de informatii personale prin intermediul site-ului.

De aceea, este important sa alegi o gazduire web cu un certificat SSL. Acesta din urma va permite sa beneficiezi de un site securizat prin intermediul unui protocol https. Esti astfel la adapost de atacuri, datorita criptarii datelor schimbate intre gazda si site.

Un spatiu de stocare

Pe langa o buna vizibilitate pe internet, un pachet de gazduire bun iti va permite sa beneficiezi de un spatiu de stocare suficient de mare pentru a va stoca toate datele. Astfel, daca alegi gresit oferta de gazduire, vei fi restrictionat in crearea continutului tau din cauza spatiului de stocare limitat. Furnizorul de gazduire potrivit iti ofera suficienta libertate in crearea continutului.

In cele din urma, un furnizor de gazduire bun iti permite sa incarci cat mai multe imagini, videoclipuri sau fisiere cand/cum doresti. Acestea vor fi stocate in conditii favorabile, zi si noapte. Vei putea sa faci copii de siguranta ale site-ului si sa generezi copii. Aceasta caracteristica poate fi salvatoare dupa un hacking sau un bug.

Sursa: https://pepseo.fr/pourquoi-choisir-un-hebergement-site-internet/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *