Iata ce poti face pentru accelerarea cresterii unghiilor!

Se spune din totdeauna ca mana unei femei reprezinta cartea de vizita a femeii. Sigur, pe langa o piele ingrijita, manichiura este foarte importanta. In fiecare luna unghiile cresc aproximativ 2-3 milimetri, viteza si rapiditatea cu care cresc fiind influentata de alimentatie. In cazul alimentatiei proaste, incorecte neechilibrate unghiile sunt fragile si se rup foarte usor, pastrarea unor unghii mari fiind aproape imposibilia. Iata cateva sfaturi pentru a avea niste unghii spectaculoase:

Pentru ca unghiile sa fie foarte frumoase si sanatoase trebuie sa consumam bustante care contin gelatina si biotina. Ele au rolul de a stimula cresterea unghiilor. De asemenea, niacina si vitamina B6 sunt substante foarte importante care trebuie sa existe in cazul in care va doriti o manichiura foarte frumoasa. De asemenea, alimentatia zilnica trebuie sa includa fier, calciu, zinc, sufl, acizi grasi, vitaminele A, C, D, E si vitamine din complexul B. De multe ori, pentru furnizarea acestor substante folositoare organismului se pot consuma suplimente alimentare.

Pentru a avea unghii frumoase trebuie sa aveti grija sa va faceti manichiura in mod frecvent. Curatarea cuticulelor contribuie la cresterea unghiilor . Mai mult, in timpul manichiurii se poate realiza un masaj care va relaxa si va rasfata mainile incurajand cresterea unghiilor.

Uleiul de argan si lamaia sunt tratamente care fac minuni cu unghiile. Pentru unghii superbe combinati uleiul de argan cu lamaia intr-un castrol in care tineti unghiile aproximativ 15 minute. Clatiti mai apoi mainile cu apa calda si nu folositi sapun. Pentru un efect de lunga durata trebuie sa repetati acest procedeu in fiecare saptamana. Unghiile vor fi stralucitoare si frumoase iar pielea moale si hidratata. De asemenea, se foloseste ulei de argan pentru masarea cuticulelor deoarece contine antioxidanti si substante nutritive care contribuie la sanatatea unghiilor. Se recomanda aplicarea tratamentului inainte de culcare pentru ca uleiul sa fie absorbit intreaga noapte. Rezultatul va fi unul uimitor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *