Tipuri de plase folosite in agricultura

romnets.ro

Franghii, sfori si plase se folosesc in domenii din cele mai variate. Agricultura nu face exceptie, astfel exista si pentru acest sector plase speciale cunoscute sub numele de voliere. O voliera este o plasa conceputa special pentru imprejmuirea unui perimetru, fiind folosita de obicei in cadrul crescatoriilor de animale.

Franghiile de diverse tipuri, sforile rezistente dar si plasele din categoria voliere nu pot lipsi din avicultura si zootehnie. Perimetrele in care sunt crescute animalele si pasarile trebuie delimitate cu plase de protectie, iar folosirea de voliere poate fi ideala intr-un astfel de caz. Unul din furnizorii recunoscuti la noi in tara pentru astfel de solutii atat pentru mici ferme cat si pentru marile crescatorii este si Romnets. Prin intermediul site-ului oficial orice astfel de producator din sectorul agricol poate sa isi gaseasca solutiile potrivite, accesand simplu http://romnets.ro/produse/sfori-si-franghii.

In cadrul site-ului sunt prezentate toate tipurile de voliere, sfori, franghii si plase de protectie oferite. Tipurile sunt diverse, in functie de necesar. Pe langa voliere folosite pentru delimitarea perimetrelor in care se cresc animale si pasari, in alte situatii sunt necesare plase de protectie pentru culturi si plante, impotriva eventualilor daunatori. Romnets ofera astfel si plase ce pot fi utilizate in sere si solarii sau pentru protectia pomilor fructiferi sau a vitei de vie de atacurile graurilor sau altor specii de pasari.

Intreaga gama de produse oferita de Romnets ajunge sa multumeasca orice necesar in materie de sfori, franghii si plase. Toate acestea sunt confectionate pe comanda, in concordanta cu cerintele clientului, sunt realizate din poliamida sau poliester si sunt rezistente la schimbari climatice si numeroase anotimpuri. Indiferent ca este vorba de plase de pescuit, de sfori, snururi si franghii diverse sau de plase de protectie folosite in sport, agricultura sau alte sectoare, Romnets are de fiecare data solutiile ideale. Chiar si plasele decorative sunt oferite in lista produselor, pentru acele unitati de cazare si masa ce vor sa confere spatiului un stil vanatoresc sau pescaresc, ori unul rustic.

Produse realizate 100% in Romania, personalizate conform cerintelor, cu o rezistenta deosebita si care sunt potrivite pentru orice sector devin astfel mult mai usor de achizitionat cu Romnets.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *