Tu stii totul despre steroizi? Afla chiar acum!

Dupa cum sugereaza si titlul, in acest articol vom vorbi despre steroizi si despre cum folosirea acestora te poate afecta, atat pozitiv, cat si negativ. Nu voi prezenta acest subiect intr-o maniera stiintifica, rece, ci voi incerca sa expun acest subiect intr-un mod cat mai simplu si usor de digerat.

Steroizi – strategie de culturism

In primul rand, trebuie sa stii ca steroizii anabolizanti sunt subtante chimice, derivate din testosteron, care au fost concepute special pentru a trata diferite afectiuni precum sunt anemia, rahitismul, cat si sa ajute barbatii care se afla la andropauza. Totusi, steroizii si-au gasit o utilizare din ce in ce mai larga in alte domenii decat cel medical, precum este si lumea sporturilor sau lumea persoanelor care vor sa arate bine fara prea mult efort si intr-un timp cat mai scurt.

Adevarul este ca da, steroizii te ajuta sa cresti foarte repede si fara prea mult efort in masa musculara. Personal, cunosc o persoana care a pus in greutate circa 10 kg in doar o luna. Banuiesc ca iti dai seama insa ca o asemenea putere trebuie sa vina si cu o serie de dezavantaje si de riscuri.

Streroizii sunt extrem de toxici si de nocivi pentru organism atunci cand sunt consumati in cantitati ridicate, steroizii administrati pe cale orala fiind cei mai daunatori pentru organismul nostru, suprasolicitand si contaminand ficatul. Ideea este ca steroizii trebuie folositi doar atunci cand chiar este nevoie de ei si nu doar pentru a creste in masa musculara, lucru pe care l-am putea face si in mod natural, daca dispunem de rabdare si disciplina.

Citeste si:  Petitia pentru relansarea cautarilor lui Emiliano Sala s-a bucurat de un succes enorm

Sper ca te-am lamurit putin in legatura cu steroizii si ti-ai dat seama ca folosirea acestora ar trebui sa vina doar ca o ultima solutie atunci cand iti doresti sa pui pe tine muschi si sa cresti in greutate.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Tu stii totul despre steroizi? Afla chiar acum!

  1. Chestia e ca steroizii tebuie luati doar de persoane care isi stabilesc un program bun. Si mai ales, trebuie sa fi trecut de perioada de pubertate daca vrei sa folosesti steroizi anabolizanti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *