Inovatie in domeniul oftalmologiei

O interventie chirurgicala care nu este brevetata de foarte mult timp ar putea schimba viitorul intreg al portului de ochelari de lectura. Ceea ce ar putea inova acest fapt este inventia unui implant ocular minuscul ce ar putea inlocui cu succes ochelarii de vedere pentru atunci cand vrei sa citesti ceva.

Aceasta inventie de exceptie a fost creata de catre cercetatorii americani, ce au vrut sa dovedeasca faptul ca nu mai este nevoie de acele accesorii pentru ochi care nu fac altceva decat sa ne incurce si sa ne ingreuneze viata. Aceasta interventie chirurgicala este constituita din atasarea unui implant denumit de altfel “Picatura de ploaie”(Raindrop) in spatele corneei ochiului si are rolul de a imbunatati procesele vederii, care de obicei se inrautatesc odata cu inaintarea in varsta.

Astfel, persoanele ce odata afectate de prezbitism sau pur si simplu de afectiuni ale ochiului ce pot duce la o vedere neclara, mai ales de aproape, nu vor mai fi nevoite sa isi comande si sa isi cumpere tot felul de ochelari de vedere, pentru ca prin intermediul acestei proceduri care nu implica nicio durere vor avea din nou o vedere mai buna sau pur si simplu va duce in timp la impiedicarea formarii acelei cete in zona ochiului, ceata ce ne impiedica sa mai vedem asa cum ar trebui.

De unde pana unde toate aceste afectiuni ale ochilor nostri? Mai mult din cauza faptului ca ne petrecem foarte mult timp din viata stand in fata unor dispozitive electronice a caror lumina ne afecteaza retina in fiecare zi. Tot mai multe personae isi petrec timpul fie la birou, fie acasa ori in fata calculatorului, fie in fata monitoarelor televizoarelor, fie in fata smartphone-urilor sau tabletelor, obicei care nu duce altundeva decat la o afectare a ochilor si afectiuni prea timpurii ale ochilor, chiar si in cazul persoanelor tinere, care nu ar trebui sa se planga de asa ceva.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *