Statie CB Alan 42 – un ajutor pentru soferi si nu numai

cbmania.ro

Soferii stiu foarte bine: mai buna este preventia decat tratamentul. Aici poate fi vorba fie de defectiuni la masina, fie de eventuale amenzi datorita depasirii vitezei regulamentare, fie de a ramane blocat in trafic aglomerat. Pentru ultimele doua situatii insa exista o rezolvare simpla: o statie CB Alan 42, care ajuta la evitarea neplacerilor.

Conceputa ca o statie de emisie-receptie, statia CB Alan 42 este o alegere ideala pentru cei ce au nevoie de comunicare si portabilitate crescuta. Poate fi folosita si in aer liber, avand posibilitatea alimentarii cu baterii (6 baterii de tip AA) si adesea poate fi vazuta la firme de paza sau in orice alte situatii unde emisia si receptia se face pe distante mici si medii.

Avantajul acestei statii pentru soferi este faptul ca poate fi montata si in autovehicule, fara ajutorul obligatoriu al unui specialist. Fie intr-un autoturism, fie intr-un autocamion, statia poate fi accesorizata cu o antena montata in exterior care sa mareasca raza de emisie-receptie. Acumulatorii nu mai sunt in acest caz o optiune buna si se poate opta astfel pentru o priza de incarcare direct la bricheta.

Initial am achizitionat statia CB Alan 42 pentru drumetiile montane de care nu ma pot desparti. Comunicarea cu restul grupului era mult mai usoara asa, dar recent am testat statia si pe autoturism. Se comporta foarte bine, afisajul este generos, dimensiunile reduse, iar functiile si optiunile multumesc orice cerinta. Am descoperit chiar si optiunea de a modifica puterea statiei, pentru a comunica pe distante mai lungi sau mai scurte.

Am facut cateva drumuri pana la Bucuresti si Cluj si statia chiar mi-a fost de ajutor. Comunicand cu colegii din trafic am aflat unde erau amplasate controalele, am evitat blocajele din trafic mergand pe rute ocolitoare si am fost avertizat de fiecare data cand urma un obstacol pe sosea, de genul drumurilor in lucru sau accidentelor.

Statia CB Alan 42 Multi am cumparat-o de pe cbmania.ro. Puteti vedea si voi acolo detalii si specificatii, sau puteti gasi CBmania pe Facebook. Fie ca o veti folosi in aer liber, fie ca un accesoriu de foarte mare ajutor atunci cand sunteti la volan, aceasta statie radio va va indeplini cu siguranta asteptarile.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *