Instagram ajunge, in sfarsit, din urma TikTok, facand posibila descarcarea de Reels

Instagram a anuntat, in sfarsit, sosirea unei functii pe care utilizatorii o asteptau de mult timp: posibilitatea de a descarca Reels. Deocamdata, aceasta functie va fi activata doar pentru profilurile publice. TikTok, intre timp, ofera aceasta functie de ceva timp.

Instagram nu a pacalit pe nimeni in 2019 cand a introdus Reels, o copie (destul de palida, trebuie sa recunoastem) a lui TikTok. Scopul, desigur, este de a concura cu rivalul sau chinez, care domneste in prezent in randul celor mai tineri utilizatori de internet, chiar daca asta inseamna sa se inspire in mod deschis din toate functiile desfasurate de acesta din urma. TikTok isi prelungeste durata videoclipurilor? Instagram face acelasi lucru cu videoclipurile sale. Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o functie pe care unii o vor considera esentiala a fost integrata de mult timp in TikTok, dar lipseste inca de pe Instagram. Pe reteaua de socializare Meta, este in continuare imposibil sa descarcati Reels-urile altor utilizatori, lucru pe care concurentul sau il poate face de mult timp. Pentru o data, Instagram incearca sa recupereze decalajul.

Instagram va face posibila descarcarea de Reels

Insusi Adam Mosseri, CEO-ul Instagram, a fost cel care a anuntat vestea cea mare. Intr-o actualizare viitoare, va fi posibila descarcarea de Reels care ne traverseaza News Feed-ul. Pentru a face acest lucru, este suficient sa apasati butonul Share, al carui meniu va afisa in curand optiunea Download. Asa cum se arata intr-o imagine impartasita de Adam Mosseri, videoclipul rezultat va fi marcat cu filigranul cu logo-ul Instagram si numele creatorului.

Citeste si:  Va fi un job sau o cariera?

Aceasta nu este o surpriza in sine, avand in vedere ca TikTok a optat pentru acelasi compromis, dar mai ales avand in vedere reticenta Instagram de a impartasi continutul sau pe alte platforme. Pana in prezent, reteaua de socializare a autorizat cu siguranta publicarea simultana a Reels pe Facebook, dar cam atat. In plus, butonul de descarcare va aparea doar pe Reel-urile al caror creator are un profil public. Prin urmare, nu va fi posibila descarcarea de Reel-uri private.

Sursa: https://www.phonandroid.com/instagram-rattrape-enfin-son-retard-sur-tiktok-en-permettant-de-telecharger-les-reels.html

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *