Ce faci sa ai o relatie sanatoasa?

relatie

Nu de multe ori se spune ca viata bate filmul, incat unele din  cele mai mari filme de dragoste au la baza povesti de dragoste inedite, menite sa stimuleze publicul in propria relatie amoroasa, astfel incat aceste asa isi asigure o rezistenta in timp.

O relatie sanatoasa incepe prin gasirea unor elemente menite sa asigure echilibrul dintre parteneri si sa confere o imagire reala despre ceea ce inseamna o relatie rupta din secventele de film. Personajele dintr-o relatie adevarata sunt cele care comunica prin limbaj, sunt cele care isi ofera dragostea in mod neconditionat si de cele mai multe ori sunt cele care pun binele partenerului mai presus de propriul bine.

Ce faci sa ai o relatie sanatoasa?

In primul rand oferi tot ceea ce este mai bun din tine, de la ganduri frumoase, sperante, caldura si afectiune pentru ca partenerul sa se simta dorit si apreciat. Apoi fructifici aceste elemente cu o doza de nebunie si copilarie, incat cel de langa tine sa treaca peste unele stari de nervozitate cauzate de stresul cotidian la care este supus in timpul programului de munca.

Fie ca alegi sa spui o gluma, un banc sau alegi sa joci ascunsa prin casa, aceste elemente iti vor oferi un plus de tinerete si vitalitate in relatie. Este bine sa va jucati unul cu celalat din cand in cand, pentru a nu interveni monotonia si plictiseala, in aceeasi maniera in care ascultati, intelegeti, acceptati si invatati prin jocurile ludice. Un bun exemplu de a petrece timpul impreuna, in maniera in care va si dezvolta rezistenta de cuplu, este sa incercati sa construiti un puzzle impreuna. Este un joc care va pune increderea si capacitatea de reusita la lucru, va ofera libertatea de a va comporta intr-un ritm real, fara a purta o masca si fara a recurge la aparente.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *