Las Vegas

Majoritatea am auzi de Las Vegas, lucruri bune, si mai putin bune insa sunt unele lucruri de care nu stim, nu pentru ca nu am vrea sa stim sau pentru ca nu vor sa fie stiute, ci pentru ca sunt lucruri care nu sunt observate la prima vedere.

Mai bine de jumatate de milion de oameni locuiesc in Las Vegas, incluzand suburbia adiacenta Henderson, asa ca e mai mult decat orasul pacatelor cum este supranumit.

1. Jos cu vechiul, Sus cu noul

Toate constructiile vechi din Vegas sunt daramate prin implozii controlate pentru a face loc cladirilor noi, mai spectaculoase, mai sigure si bineinteles mai luminoase.

2. Este un oras cultural

Desi multi veti spune ca a juca la noroc este o cultura in sine in Vegas, orasul are numeroase muzee precum muzeul Neon, cazinouri clasice precum Stardust si Moulin Rouge. La muzeul National de Testari Atomice, veti gasi numeroase informatii cu privire la contructia bombelor atomice.

3. Zona centrala a orasului

Cand lumea se gandeste la Las Vegas, se gandeste la Strip, bulevardul pe care sunt cele mai bune cazinouri, insa zona centrala a orasului a inceput sa capete din ce in ce mai multa culoare, fiind o zona ce a suferit multe modernizari in ultima vreme.

4. Numeroasele convetii sustinute

Citeste si:  Un alt tip de distracţie: parcurile de aventură din România

In Vegas loc numeroase conventii in fiecare an, unul din cele mai importante fiind cel de expozitii auto Auto Expo un peste 150 000 oameni participa anual. Pe langa acesta mai sunt evenimente precum Cinemacon, Nightclub Expo, National Hardware Show.

5. Halloween in fiecare zi

Foarte multi localnici, pretind sa fie o alta persoane decat cea care sunt, si de aceea e posibil sa va intalniti pe strazile din Las Vegas cu Michael Jackson, sau Elvis Presley, asteptand linistiti intr-o statie de autobuz tarziu in noapte.

Asa ca de veti avea ocazia de a merge in Las Vegas incercati sa vedeti si o alta parte a orasului dacat cea a jocurilor de noroc, intru-cat orasul are mai multe de oferit

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *