Fara spaga la medici si metoda de a inlatura tentatia

Romanul este obisnuit sa ofere spaga, o mica atentie celor din sistemul medical, de la doctori la asistente. Este adevarat ca in unele cazuri fara spaga, un mic cadou atentia si interesul unor cadre medicale scade. Cu nevoia de a fi ingrijit bine intervine automat nevoia de a oferi ceva. Si cum aceasta practica este din ce in ce mai dezvoltata seriozitatea unei clinici s-a transformat in promovarea prin lipsa spagii.

Fara spaga

O clinica privata din Iasi a inteles perfect ceea ce orice client experimenta, cum bolnavii internati considerau sanatatea un lux., neavand suficiente resurse de fiecare data pentru a onora pe medici cu o mica atentie. De cele mai multe ori baneasca se adauga costurile normale, necesitatile de tratament si mai nou, recenta cotizatie impusa. Si pentru ca asta este meseria lor si pentru asa sunt platiti metoda este si un pic hilara.

spaga

Coaserea buzunareleor a devenit un nou detaliu in ceea ce inseamna uniforma de serviciu a tuturor cadrelor medicale.  Desi reprezentanti ai spitalelor de stat sustin ca sunt practice cand vine vorba de utilizare a echipamentelor medicale adevarul este ca sunt la fel de practice si in a primi spaga subtil. Si la propriu buzunarele s-au cusut pentru ca in final sa ramana ca elemente de decor, de desing.

Care este morala in acest caz?

Reprezentantii clinicii private sustin ca astfel au eliminat pana si tentatia in sine de a oferi ceva cadrelor medicale. Nu vor mai avea cum si asta excluzand faptul ca refuzul este prima reactie. Este ideea de demonstratie ca nu se necesita spaga pentru ingrijire. Pana la urma fiind si clinica privata se vor plati serviciile de care dispune fiecare caz in parte. Medicii nu vor zambi mai mult sau nu vor fi mai putin sau mau mult respectuosi cu pacientii doar pentru ca au primit sau nu ceva in buzunare.

Educatie oarecum impusa de la pacient la medic ideea este una de aplaudat in contextul costurilor si asa ridicate pentru multi dintre bolnavi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *