Gangsteri celebri in SUA

Gangsteri

John Gotti

John Gotti a fost poreclit “Dapper Don” de mass media din cauza stilului sau elegant si din cauza alegerilor sale facut in viata. Dapper Don era unul din cei mai periculosi membri ai mafiei din vremea sa. Acesta avea o personalitate simpla si o metoda de a activa foarte directa. Acesta a fost nascut in anul 1940 in New York. John Gotti l-a ucis pe Paul Castellano si astfel a devenit capul familiei Gambino, pozitie ce a detinut-o pana in anul 1985. A fost arestat de FBI in anii 90. A murit mai apoi in anul 2003 in inchisoare.

Louis Buchalter

In timp ce majoritatea gangsterilor isi faceau banii prin jocurile de noroc si prin camaterie, Luis Buchalter a venit cu o metoda mult mai rapida de a face bani. Acesta era un adevarat asasin platit, facand crime pentru bani. Luis Buchalter era seful Muders Inc, organizatie ce ii avea la carma si pe Charles Luciano si John Gotti. Organizatia avea foarte multe contract cu asasini platiti. De fiecare data cand un Gangster din New York sau din Chicago avea probleme cu un anumit personaj, Luis Buchalter era omul la care apelau pentru a scapa de probleme. Totusi activitatile sale nu au fost trecute cu vederea si in anul 1944 a fost incarcerat si pedesit cu moartea.

Al Capone

Al Capone este probabil cel mai cunoscut gangster din istoria mafiei din America de Nord si nu numai. Acesta era recunoscut pentru temperamentul si pentru comportamentul sau sociopatic. La varsta de 14 ani acesta a atacat o profesoara, fapt ce a dus la exmatricularea acestuia. Apoi s-a mutat in Chicago unde a inceput sa invete de la John Torrio cum sa fie un adevarat Gangster. In scurt timp Al Capone a devenit cel mai mare gangster din istorie, precum si cel mai bogat mobster. Orice incerca sa ii ocupe pozitia de lider era rapid rapus la tacere.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *