LEADERS School

LEADERS School , prima școală de leadership din România, va fi găzduită în perioada 5 – 11 august de  Hotel Orizont din Predeal. Tinerii amatori de experienţe inedite se pot înscrie pe site-ul programului .

Fundaţia LEADERS aduce în program lideri importanţi din business, artă, sport şi societate civilă. Cei mai apreciaţi vorbitori şi traineri vor reveni în program pentru a fi din nou alături de participanţi.

Cea de-a zecea ediţie LEADERS School aduce participanţilor o serie de surprize şi evenimente inedite. Pentru prima dată, absolvenţii revin în program în calitate de vorbitori – aceştia le vor împărtăşi participanţilor propriile poveşti de succes şi drumul parcurs pentru a deveni campioni în leadership.

Fiecare zi a evenimentului este dedicată unei teme cheie: leadership personal, comunicarea în leadership, leadership-ul echipei şi leadership în practică. Subiectele abordate vor fi discutate alături de invitaţi şi vor fi ulterior puse în practică prin intermediul atelierelor de leadership.

La final, abilităţile antreprenoriale şi de leadership ale participanţilor vor fi testate printr-o simulare de business realizată sub îndrumarea unor antreprenori români de succes.

Detalii aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *