Să îndeplinim un vis: acela de a trăi

Ce ți-ai dori acum? O mașină nouă? O casă a ta? Eu mi-aș dori să merg într-o excursie exotică. Cu toții avem mici dorințe ce ne macină într-un fel sau altul și luptăm să le ducem la îndeplinire. Suntem siguri că așa vom fi mai fericiți. Și ajungem acolo unde ne-am propus, ne dăm seama că fericirea s-a ”mutat” cu un pas înaintea noastră, așa că ne schimbăm planurile…

Din păcate, există și oameni care au dorințe puțin diferite de ale noastre. Își doresc să trăiască, își doresc să fie sănătoși…Atunci dorințele noastre pălesc pe lângă ale lor, devin terne și egoiste.

Alexandra Groza este o fetiță de 6 anișori din Dorohoi, și își dorește ca Moș-Crăciun să ii pună sănătate sub bradul de Crăciun. Nu vrea păpuși, dulciuri sau hăinuțe. Pentru ea dorințele și fericirea se rezumă la altceva. La vârsta ei fragedă a învățat să prețuiască viața și să și-o dorească.

Micuța a fost diagnosticată nu de mult cu LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ.  I s-a recomandat o operație de transplant medular, operație extrem de costisitoare  care depășește cu mult prea mult puterile celor dragi…Părinții caută disperați donatori de A2 RH negativ să o aibă pe fetița lor dragă de Crăciun.

Operația s-ar putea efectua în străinătate însă din păcate costurile sunt enorme… Din păcate, timpul nu are răbdare… Suma este extrem de mare pentru a putea fi strânsă într-un timp atât de scurt (2 luni). Sperăm ca alternativa operației în țară să reducă costurile la jumătate și să să devină posibilă (peste 50.000 Euro după spusele medicilor din Iași).

Citeste si:  Din suflet pentru suflet - campanie umanitara

Momentan, Alexandra Groza este internată în Timișoara, la Clinica Louis Țurcanu în grija doamnei Prof. Dr. Margit Șerban. Fetița și-ar dori să își petreacă sărbătorile în sânul familiei, acasă. Să îl aștepte pe Moș-Crăciun, să treacă prin aceleași emoții și bucurii ca toți copiii de vârsta ei, nu să își încurajeze părinții de pe un pat de spital.

Haideti să îndelplinim un vis! Doar împreună reușim!

Donaţii se pot face la următoarele conturi:

GROZA DUMITRU – cont umanitar
CNP 1690913073541

Cont Lei-      RO49RNCB0044023859590001
Cont Euro –  RO22RNCB0044023859590002
Cod SWIFT – RNCB ROBU
BCR Agenția Dorohoi GROZA DUMITRU – tatăl AlexandreiTel. 0745/802761E-mail : punct@clicknet.ro 
Mulțumim pentru informații www.pantocrator.ro

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Să îndeplinim un vis: acela de a trăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *