Blogurile cinefile

S-a încheiat luna blogurilor cinefile pe Blog Event şi mulţumim tuturor celor cu care am avut plăcerea să stăm de vorbă despre pasiunea pentru a şaptea artă.

De-a lungul vremii, după decenii în care existau doar reviste de specialitate, Cahiers du cinema-1951, Andre Bazin, Revista Cinema, emisiuni informative şi educative cu programe de filme artistice, Telecinemateca 1969, Victoria Bucur, acum avem multe site-uri care ţin la curent pe toată lumea (cinefili, spectatori, amatori, cineaşti, etc.) cu tot ce se întâmplă în lumea filmului: IMDB, Rotten Tomatoes, Cinemagia şi blogurile cinefile.

Ne place să vorbim despre pasiunile noastre, indiferent că facem parte din industria cinematografică sau nu, iubirea pentru arta filmului este comună.

Este locul preferat al spectatorului care înţelege sau nu un film de artă, se bucură şi râde la o comedie, este impresionat de efecte speciale, este mişcat la drame şi încearcă să devină el însuşi eroul în filmele de acţiune.

Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie paleta de senzaţii pe care le simţim la vizionarea filmului preferat, pe care-l ştim pe de rost, la vizionarea decernării premiilor Oscar sau de la Cannes, la participarea la diverse festivaluri, la comentariile pe care le primim după o recenzie.

Ne încântă că sunt atâţia oameni iubitori de frumos, care apreciază cinematografia şi ne putem bucura împreună de un film bun.
Urarea mea de final este: Vizionare plăcută! :)

Mulţumim tuturor participanţilor la campania noastră: Maria Drinceanu, întregii echipe de la Filme-Carti.ro, Benea Simion Ionuţ, echipa FilmSinopsis.ro, Adriana Zăvoi , Laura, Angela.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Blogurile cinefile

  1. si noi va multumim la randul nostru pentru sansa oferita si pentru ca am aflat mai mlte lucruri despre prietenii care-mi impartasesc iubirea pentru filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *