Mădălina Vișan și Accesorii Handmade Quilling

Mădălina Vișan este cea care administrează grupul Facebook  Accesorii handmade ,Realizează Accesorii Handmade Quilling. Accesorii pe inima oricărei femei ce a rămas în suflet copil. Cercei care mai de care mai veseli, seturi cu cerceluși colorați și coliere, mărțisoare și chiar ornamente, felicitări, cutii și cutiuțe pentru bijuterii.

Și-a descoperit pasiunea în decembrie 2011, din dorința de a crea felicitări manuale pentru rude și prieteni apropiați. Căutând pe internet modele, a descoperit tehnica QUILLING. Au fost suficiente câteva modele pentru ca Mădălina să se indrăgostească fără drept de apel de această tehnică. Din păcate, prin librării nimeni nu auzise de hârtia necesară acestei tehnici. Până la urmă, o vânzătoare drăguță i-a indicat un magazin din Brașov în care să găsească ceea ce are nevoie. „Hârtia magică” era de acum la îndemâna Mădălinei!

Însă, ca orice om cuprins de febra unei noi pasiuni, nu s-a mulțumit cu felicitări! A căutat să facă și altceva cu această tehnică. Așa s-a ajuns la mărțișoare, ouă de paște îmbrăcate în quilling și accesorii.

„Pentru mine a devenit ca un drog…nu ma mai pot lasa de ele. Cand am putin timp liber sau cand am o dispozitie proasta, quilling-ul e cel mai bun remediu. Ma relaxeaza si imi da o stare de fericire…pentru ca asta este pasiunea mea.”    Așa descrie Mădălina pasiunea sa.

De curând, mergând la un curs de antreprenori, a trebuit să facă un plan de afaceri. Cum nici o variantă încercată nu îi plăcea cu adevărat, s-a decis să apeleze la psiunea sa. Și a realizat un plan ce afacere pentru Accesorii handmade quilling. Colegele de curs au fost foarte încântate, și chiar au cumpărat câteva din accesoriile aduse de Mădălina. Astfel, planul de afacere a devenit mai mult decât o simplă temă. Afacerea va fi deschisă în vară, de îndată de va face un număr mai mare de accesorii.

Până la vară însă, accesoriile Mădălinei Vișan pot fi găsite pe pagina de Facebook Accesorii Handmade Quilling.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *