Idei pentru voi

Există oameni cu iniţiative şi oameni cu idei. Şi mai există şi cei care ajută.

De curând s-a lansat şi în România o platformă prin care ne putem promova ideile noastre, prin diverse proiecte, unde se pot implica şi alţii care să ne ajute.

Cei de la crestemidei.ro  explică totul pe site-ul lor, cum funcţionează tot sistemul, de ce ai nevoie. Lucrurile deşi par complicate, sunt destul de uşor de făcut. Trebuia doar să vrei.

Orice proiect ai, artă, ştiinţă, IT îl poți înscrie pe site. Trebuie să faci o prezentare video, prin care spui tuturor de ce vrei să-l faci. După ce ţi-ai făcut cont pe site, urci prezentarea şi începi promovarea ta pe reţele sociale şi oriunde crezi că merită să audă lumea de el.

Banii pentru proiect vin prin donaţie. Tu setezi suma de care ai nevoie. În regulament ţi se precizează că ai un timp limită în care poţi strânge aceşti bani (3 luni) şi ce se întâmplă dacă nu obţii suma întreagă.

Primul avantaj ar fi faptul că ceilalţi pot să vadă de ce vrei să te implici în acel proiect, cât de mult vrei să-l faci prin mediatizarea lui. Al doilea ar fi că ai şansa să te remarce oameni şi companii care de multe ori doresc să sponsorizeze diverse cauze, dar au prea puţine detalii de cum s-o facă.

Citeste si:  Asculta mereu sfatul medicului

O platformă similară  există şi în UK şi este una de succes. Poţi naviga să afli ce gen de proiecte obţin cele mai multe fonduri, cum trebuie să-ţi prezinţi ideea şi alte sfaturi utile în demersul tău de a-ţi împlini visul.

Crestemidei.ro vrea să ajute pe toţi care au nevoie de sprijin în realizarea iniţiativelor lor. Deocamdată platforma se află în stadiul Beta. Se pot înscrie proiecte dar încă se lucrează la integrarea modulului online pentru plata online.

Creşteţi idei!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Idei pentru voi

  1. Multumim Bianca,
    din pacate nu am intrat in finala Restart Edu, te rugam sa editezi postul ca cititorii sa nu fie confuzi :(. Apreciem mult efortul depus in scrierea articolului si speram sa ne ajute in strangerea de finantari pentru lansarea platformei
    Oana Man

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *