Manifest contra homosexualilor

Mars contra homosexualilor

Homosexualii nu prea sunt înghiţiţi de societatea românescă, iar ori de câte ori se iveşte câte o ocazie, aceştia au parte de tratamente nu tocmai plăcute.

Astăzi, la ora 11.00, în Piaţa Victorie are loc Marşul Pentru Normalitate, organizat de  NOUA DREAPTA. Acesta se află la a şaptea ediţie şi este împotriva Asociaţiei ACCEPT, fondată de Monica MACOVEI.

„Parada homosexualilor reprezintă o manifestare cu caracter provocator, obscen şi anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri şi ordinii publice”, este de părere bloggerul Victor Roncea.

Adunarea participantilor se va face în parcarea supraterană din Piaţa Victoriei între orele 11:00 – 11:30.

La manifestare sunt asteptaţi toţi membrii şi simpatizanţii Noii Drepte pentru a susţine valorile familiei tradiţionale şi pentru a exprima dezacordul  faţă de parada homosexualilor care promovează în fiecare an ideea legalizării căsătoriilor homosexuale şi adopţiilor de copii de către “cuplurile” de homosexuali.

Ai vrea să ai două mame, dintre care una dintre ele să aibă pretenţia de a-i spune „tată”?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *