Moise și drogurile

V-ați întrebat cumva ce au mai descoperit cercetătorii aceia misterioși? Ei bine, să nu vă mai fac mult curioși: că în momentul în care Moise (și aici mă refer la personajul biblic) a adus cele 10 porunci de pe muntele Sinai, israeliții erau cam…high!

Tunetul puternic însoțit de lumină și sunet, care este menționat în cartea Exodului, auzit și văzut de israeliți pe Muntele Sinai, se pare că a fost rodul imaginației poporului care consumase plantele halucinogene”, a declarat Benny Shanon de la Universitatea Evreiasca din Ierusalim (unul dintre cercetătorii mai sus menționați).

O plantă psihoactivă, intitulată hamal, a fost găsită la Sinai și undeva în Estul Mijlociu și a fost folosită adesea de evreii din regiune, aceștia considerând-o magică și cu puteri vindecătoare.  Acum mai rămâne să primit replica grupului de cercetătorilor americani, care cu siguranță vor descoperi lacune în…descoperirile colegilor lor din Ierusalim :)

Sursa: Stiri.haios.ro

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *