Rishi Sunak: Sotia noului premier britanic are o avere colosala!

Rishi Sunak, ales prim-ministru al Regatului Unit dupa demisia surprinzatoare a lui Liz Truss, este casatorit cu o anume Akshata Murty, care nu este alta decat o femeie de afaceri indiana ultra bogata.

Intrecut la inceputul lunii septembrie de Liz Truss in cursa pentru a deveni prim-ministru in Regatul Unit, Rishi Sunak si-a luat razbunarea de cand a obtinut acest statut in urma demisiei neasteptate si mai presus de toate, foarte grabite a concurentului sau. Acest nepot de imigranti de origine indiana, ajuns in elita britanica prin intermediul studiilor, se confrunta acum cu mari responsabilitati. Pentru a-si indeplini mandatul, el poate conta in special pe sprijinul sotiei sale Akshata Murty.

Unde s-au cunoscut?

S-au cunoscut la prestigioasa Universitate Stanford din California, unde amandoi pregateau un master in afaceri. Daca el, dintr-un mediu modest, a beneficiat de o bursa, ea, a mostenit o avere imensa. Intr-adevar, la varsta de 42 de ani, ea detine acum actiuni in valoare de aproape un miliard de dolari la compania Infosys, un gigant tehnologic indian co-fondat de tatal ei NR Narayana Murthy in 1981 si a carui valoare este estimata acum la 100 de miliarde de dolari. Aceasta avere o depaseste chiar pe cea a regretatei Regine Elisabeta a II-a, care s-a ridicat la aproximativ 350 de milioane de lire sterline (420 de milioane de euro), potrivit ziarului britanic The Sunday Times .

Akshata provine dintr-o familie destul de deschisa la minte, in ciuda faptului ca este cufundata intr-o societate indiana ierarhica. Parintii lui Akshata Murty au fost de acord ca ea se va casatori cu Rishi Sunak in 2009, care in ochii lor era doar fiul unui medic. De acolo, cuplul nu a incetat sa evolueze. Akshata Murty si-a creat propriul brand de moda in 2010, Akshata Designs, inainte de a deveni director al companiei de investitii Catamaran Ventures, fondata impreuna cu sotul ei, in 2013.

Au doua fiice, Anoushka si Krishna, si detin cel putin patru proprietati, inclusiv o casa in cartierul luxos Kensington din Londra, in valoare de 7 milioane de lire sterline (7,9 milioane de dolari) si un apartament in Santa Monica, California.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25863008-averea-fabuloasa-sotiei-noului-premier-marii-britanii-cine-akshata-murty-cum-cunoscut-rishi-sunak.htm

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *