Montare aer conditionat – de catre firma sau persoana fizica?

instalare-montaj-aer-conditionat-4

Daca esti in cautarea unui serviciu de instalare sau montare aer conditionat, probabil te intrebi la cine sa apelezi. Daca faci o cautare pe internet gasesti zeci de optiuni, insa intrebarea principala este daca sa lucrezi cu o firma sau cu o persoana fizica. Trebuie sa stiti din start ca pentru acest domeniu nu doar diferenta de pret conteaza.

Avantaje si dezavantaje pentru montare aer conditionat

Montare cu o persoana fizica

  • Avantaje – pretul mai mic poate fi considerat un avantaj cu conditia ca serviciul prestat sa fie de calitate
  • Dezavantaje – nu ai nici o garantie ca persoana care monteaza aparatul este specialist in domeniu. Si chiar daca este calificat in domeniu, in cazul unor probleme aparute ulterior nu poti sesiza legal nimanui o plangere cu privire la acest lucru. Un alt dezavantaj foarte important este pierderea garantiei, producatorii ofera garantie produselor pentru care puteti dovedi ca au fost montate de o firma autorizata cum este si Instal Aero Cris de exemplu.

Montarea cu o firma

  • Avantaje – cel mai important, posibilitatea folosirii garantiei produsului. Calitatea executiei lucrarii, in cazul problemelor, pe baza facturii si procesului de montaj puteti face o reclamatie firmei pentru remedierea gratuita a problemei, in cazul in care acestia nu sunt de acord aveti toate mijloacele legale prin care puteti actiona asupra lor. Aceste firme specializate au si optiuni suplimentare de montaj curat si montaj rapid executate de oameni selectati ce au cunostinte in domeniu.
  • Dezavantaje – pretul fix, usor mai mare fata de cel practicat de persoane fizice

Prin urmare daca doriti o montare aer conditionat fara riscuri si cu o garantie valabila va recomandam sa apelati la o firma de instalare aer conditionat autorizata si sa pastrati toate documentele primite de la ei, astfel incat in cazul unor probleme, sa ii puteti anunta cu privire la acest aspect, fara sa achitati suplimentar sau sa fiti refuzati.

Salvează

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *