Cum sa va alegeti salteaua de dormit potrivita

saltea-de-dormit

Un set de pat confortabil, bine realizat este esenţial pentru un somn sănătos, de noapte bună. În mod ideal, fiecare individ ar trebui să petreacă 8 ore în fiecare zi în pat, dormind. Chiar dacă nu toată lumea are timp să urmeze această indicaţie, chiar petrecem mult timp în pat, iar patul chiar are legătură cu cât de confortabil ne simţim în timpul nopţii şi al zilei. Cumpărarea unui nou set de pat este o achiziţie mare, iar decizia ar trebui făcută puţin mai ştiinţific decât pur şi simplu, întinzându-ne, complet îmbrăcaţi, pe un par expus în magazin. Avem câteva sugestii privind achiziţionarea unui nou set de pat.

Cum vă decideţi asupra dimensiunii corecte a setului de pat pe care urmează să îl achiziţionaţi

Dacă aveţi un dormitor mic, s-ar putea să nu aveţi suficient spaţiu pentru un pat imens de rege, chiar dacă asta v-aţi dori de fapt. Aşadar, iată cum dimensiunea camerei este un factor care trebuie luat în seamă. Un alt aspect la care trebuie să vă gândiţi este dacă veţi dormi singur, în acest caz orice dimensiune de pat fiind acceptabilă; sau dacă veţi împărţi patul, în acest caz, putând alege un pat matrimonial, sau chiar un pat extra lung.

Stabiliţi bugetul pentru noul dumneavoastră set de pat

Ca pentru majoritatea lucrurilor, preţul unui set de pat nu vă spune neapărat cât de bun este un produs sau cât de confortabil veţi dormi în pat. Paturile au preţuri cuprinse între câteva sute de dolari si câteva mii. Nu vă zgârciţi, ci stabiliţi un buget şi respectaţi-l.

Aflaţi cum este fabricat patul

O saltea cu arcuri interioare este construcţia tradiţională a seturilor de pat, însă acum sunt disponibile multe alte materiale noi. Saltelele cu spumă memory foam (vâsco-elastică) şi saltelele cu aer sunt două tipuri noi, foarte cunoscute. Pentru a descoperi ce este cel mai bine pentru dumneavoastră, intrebati prietenii, lungiţi-vă pe câteva tipuri expuse în magazine, petreceţi o noapte într-un hotel bun şi încercaţi cât de multe puteţi. Verificaţi opţiunile de pe internet, pentru a fi un cumpărător informat.

Hotărâţi grosimea saltelei

Din dorinţa de a obţine o suprafaţă mai confortabilă pentru un somn mai lin, producătorii adaugă acum mai multă spumă şi umplutură în partea superioară a saltelei. Acestea sunt numite saltele cu perne superioare. Pe suprafaţa acestora, unii adaugă o saltea de pat din pene. Înainte de a merge la cumpărături pentru lenjerie de pat, măsuraţi grosimea saltelei, astfel încât să cumpăraţi cearşafurile pentru înălţimea potrivită, pernuţele de saltea şi o cuvertură. Un pat mare, înalt, s-ar putea să necesite o cuvertură sau pătură de dimensiuni mari.

Moale sau tare, în funcţie de preferinţele dumneavoastră

Unui prieten bun de-al meu i-ar fi plăcut să doarmă pe o scândură dacă ar fi putut. Altora le place să se afunde într-un pat gros de pene. Fie că este moale, fie că este tare, patul este în regulă, atât timp cât corpul dumneavoastră este susţinut bine şi uniform. Dacă dormiţi cu cineva care nu agreează paturile tari, apropiaţi două paturi identice pentru a crea un pat mare, sau cumpăraţi o saltea care se poate regla pentru a fi mai tare sau mai moale. O parte poate fi tare, cealaltă poate fi mai moale.

Un cadru bun de pat este esenţial

Un cadru de pat metalic din oţel oferă o bază solidă, rezistentă pentru mult timp, pentru setul dumneavoastră de pat. Asiguraţi-vă că rolele de direcţie din colţurile şi din mijlocul patului sunt mari şi solide. Un cadru bun de pat ar trebui să susţină greutatea mai multor paturi. Unele sunt reglabile, altele sunt realizate pentru a corespunde unei dimensiuni speciale de arcuri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *