Tehnologia si timpul

Cate lucruri rele nu auzim azi despre tehnologie! Despre dependenta de ea, despre timpul pierdut aiurea pe facebook, forumuri si messenger in loc sa ne concentram pe activitati mai serioase!

Si totusi…

Te-ai gandit ca exista persoane care au scris un roman pe telefonul mobil in timp ce faceau naveta? Ca ai putea face si tu ca ele?

Gandeste-te cat timp pierzi prin calatorii mai lungi cu autobuzul sau trenul si cum ai putea si tu folosi acel timp in mod productiv.

Te-ai gandit sa folosesti un audiobook de invatat o limba straina in timpul unei calatorii cu trenul sau avionul? Se spune ca expunandu-te astfel unei limbi straine ai mari sanse sa o inveti.

Poti tine un jurnal de calatorii online sau poti scrie pe blogul tau postari legate de subiectele care te preocupa. Iata cum ai putea folosi momentele in care doar astepti pentru a crea ceva!

Am fost intrebata odata cu mirare daca am atat de mult timp liber incat sa urmez si cursuri pe net. Depinde cum iti folosesti timpul :-)

La fel si tehnologia. Ne-ar putea ajuta sa scapam de problema timpului insufient uneori, prea mult alteori!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *