Muzicieni celebri care au colaborat cu Michael Jackson

Michael Jackson ne-a parasit pe data de 25 iunie 2009.

Michael Jackson este unul din cei mai emblematici artisti ai tuturor timpurilor. Cu o cariera de 40 de ani in spate, cantaretul a debutat cu Jackson Five dupa care, la scurt timp, a devenit regele Popului. Era un cantaret fara pereche si un compozitor excelent, un lucru ce a facut din el unul din cele mai mari nume din industria muzicii. De-a lungul carierei a colaborat cu numeroase celebritati, de la vedete rock la chitaristi talentati.

Diana Ross

In 1981, Michael Jackson a urcat impreuna cu Diana Ross pe scena, cantand impreuna cu aceasta celebra melodie Upside Down. Mai apoi, in 1985, cei doi cantareti colaboreaza din nou. Michael Jackson a co-scris si a cantat titlul Eaten Alive.

Donna Summer

Michael Jackson canta in refrenul State of Independence, hit care apartine cantarerei Donna Summer.

Paul McCartney

In 1983, cantaretul colaboreaza cu Paul McCartney pentru albumul Pipes of Peace. Cei doi au cantat impreuna Say Say Say. Cei doi artisti au intepretat in egala masura The Man si The Girl is Mine.

Freddie Mercury

Freddie Mercury a scris There Must Be More To Life in 1981. Cei doi au inregistrat titlul doi ani mai tarziu insa abia in 2014 a fost lansat.

Mick Jagger

In 1984, impreuna cu Mick Jagger, Michael Jackson colaboreaza cu Mick Jagger pentru melodia State of Shock. Initial, aceasta colaborare era prevazuta pentru Freddie Mercury.

Stevie Wonder

Melodia Just Good Friends se regaseste pe albumul Bad al lui Michael Jackson. Apoi cei doi colaboreaza din nou in 1987 pentru melodia Get it. Aceasta melodie se regaseste pe albumul Characters al lui Stevie Wonder.

Janet Jackson

In 1995, Michael Jackson face echipa impreuna cu sora sa Janet pentru melodia Scream. Videoclipul este unul din cel mai scump din istoria muzicii si a primit numeroase premii, printre care 3 premii Video Music Award si un premiu Grammy.

Eddie Murphy

Melodia Whatzupwithu se regaseste pe albumul Love’s Alright al lui Eddie Murphy, lansat in anul 1993.

La Toya Jackson

Michael Jackson a colaborat si cu sora sa La Toya Jackson si se regaseste pe albumul lansat in anul 1980. Melodia Night Time Lover a fost co-scrisa de catre cantaret, care canta in egala masura si in refren.

Kenny Rogers

In 1981, Lionel Ritchie si Michael Jackson au cantat melodia Goin’ Back to Alabama de Kenny Rogers care se regaseste pe albumul sau, Share Your Love.

Britney Spears

In 2001, Britney Spears se alatura lui Michael Jackson pe scena pentru a intepreta melodia The Way You Make Me Feel.

Lenny Kravitz

Cei doi au inregistrat impreuna melodia (I Can’t Make It) Another Day. Melodia psotuma a fost lansata abia in 2010 dupa ce a scapat pe internet.

Will. I.Am

In anul 2008 am putut asculta o melodie interpretata de cei doi, P.Y.T (Pretty Young Thing)” in cadrul unui remix pentru albumul Thriller 25, o editie speciala, aparuta la 25 de ani de la lansarea albumului initial.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *