Care sunt cele mai bune casti de gaming pentru PS5 si PS4 in 2021?

Esti in cautarea celei mai bune casti de gaming pentru a te juca la consola fara sa trezesti toata casa? Iata selectia noastra de casti gaming pentru PS5 si PS4.

Sony Pulse 3D – cel mai bun raport calitate/pret

Expertiza marcii japoneze in domeniul audio nu mai trebuie demonstrata si este logic ca marca sa propuna o noua casca pentru a insoti lansarea unei noi console. Designul va ava surprinde putin cu siguranta si plasticul ar fi putut de mai buna calitate insa aparatul este in general destul de solid. Sistemul functioneaza foarte bine si casca nu este foarte grea, nu ne apasa foarte tare pe cap. Spuma nu se poate inlocui ceea ce va avea in mod logic un impact consiserabil asupra longevitatii castilor.

Incarcarea se face prin intermediul USB-C si lateral regasim unele butoane esentiale (volum, mute) precum si un conector pentru mufa jack care ne permite sa folosim casca cu fir. Legatura fara fir trece in mod obligatoriu prin dongle si se dovedeste a fi ireprosabila. Sunetul este foarte bun, microfoanele integrate sunt mai mult decat satisfacatoare vocea este clara si zgomotele de fond sunt ascunse bine. Autonomia este de 12 ore. Este o casca din gama entry level satisfacatoare si suntem curiosi daca Sony va propune o varianta mai ambitioasa.

Steelseries Arctis 7P

Cu aceasta generatie de console, Steelseries a dat lovitura cu modelul Arctics 7P si 7X pentru jucatorii Xbox. Reia in mare liniile oferite de Arctics 7 pe care are misiunea de a-l inlocui. Regasim o casca circum aural confortabila, mai confortabila decat versiunea precedenta care limiteaza presiunea exercitata asupra craniului asigurand totodata mentinerea eficienta a castii in intregime.

Casca surprinde prin precizia sa sonora. Chiar daca bazele sunt prezente, nu sunt atat de suprereprezentate ca in alte cazuri. Microfonul este deosebit de eficient, pentru a ne juca este mai mult decat suficient. La nivel de autonomie nu avem nimic de reprosat: bateria tine numai putin de 24 de ore la o singura incarcare.

Pe scurt, SteelSeries propune aici o casca fara fir de calitate inalta si extrem de polivalenta.

EPOS GSP 370

Faci parte din acele persoane care au obiceiul sa puna la incarcat aparatele dupa fiecare utilizare? Sub forma de preventie, nu de alta? Acest model GSP, cu cele 100 de ore de autonomie este ideala pentru tine. Aceasta casca cu design extrem de discret si modern totodata este extrem de rezistenta din toate punctele de vedere. Se dovedeste a fi extrem de confortabila chiar daca pretul este putin mai ridicat. Insa merita cu prisosinta sa fie achizitionata.

Din punct de vedere sonor, aceasta casca se distinge prin detalii incredibil de reusite si echilibrate. Este ideala pentru a juca, pentru a te uita la un film sau chiar pentru a asculta muzica. Microfonul unidirectional este de foarte buna calitate si chiar daca ne straduim, nu reusim sa ii gasim niciun defect. Se impune drept una din castile preferate ale gamerilor. Singurul defect este lipsa mufei jack ceea ce o costa la nivel de polivalenta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *