Twitter faciliteaza integrarea de tweets in story-urile Instagram

Twitter lanseaza o noua functionalitate pentru a difuza tweets direct in story-urile pe Instagram datorita unui buton de partajare.
Twitter a anuntat pe data de 22 iunie lnasarea unei noi functionalitati de partajare iOS. Mai curios, este urmatorul lucru, ca aceasta partajare se va face spre o alta retea sociala concurentiala, Instagram.

Pe vremuri, daca iti doreai sa distribui un anumit tweet pe Instagram trebuia de obicei sa faci intai o captura de ecran a tweet-ului respective si sa o postezi apoi fie pe feedul tau, fie pe Instagram stories. O metoda care era putin cam lunga si, in cele din urma, se ajungea la o multime de capturi de ecran care ocupau doar spatiu pe telefon.

Insa, vestea buna este ca, daca ai tendinta sa partajezi tweet-uri pe povestile tale destul de des, Twitter a facut anuntul ca aceste screenshot-uri nu mai sunt necesare. Compania a dezvaluit faptul ca utilizatorii vor putea de acum inainte sa partajeze tweet-uri direct pe Instagram Stories, chiar daca pentru moment se pare ca aceasta caracteristica este destinata exclusiva utilizatorilor de iOS insa, in cele din urma, chiar daca poate va mai dura putin, isi va face locul spre dispozitivele Android.

De remarcat este faptul ca acest lucru le va permite utilizatorilor sa partajeze doar pe Instagram Stories si nu pe Instagram in sine. Drept urmare, daca iti doresti sa il partajezi pe profilul tau, metoda capturilor de ecran pare sa fie unica modalitate. Functia ar trebui sa fie lansata deja pentru utilizatorii, in momentul in care postam noi acest articol. In plus, ar trebui sa te asiguri de faptul ca dispui de cea mai recenta versiune de Twitter daca vrei te asiguri de faptul ca vei beneficia de cele mai recente functii.

Citeste si:  Felicitarile intregului business - o cale de succes

Cum se intampla acest lucru in practic?

Partajarea acestor tweet-uri in Instagram Stories direct din meniul Share este acum disponibila pentru toti pe iOS. Se va atinge astfel pictograma de partajare intr-un tweet si se va selecta Povestiri Instagram. Odata ce aplicatia ta Instagram se deschide poti redimensiona/pozitiona autocolantul tweet inainte sa il postezi. Aceasta caracteristica noua este doar un exemplu mic de activitati a produsului Twitter, rezultatul presiunii crescande din partea unor investitori care au acuzat compania de stagnare si au cerut demisia CEO-ului, Jack Dorsey. In plus, compania a mai adaugat recent doua caracteristici cheie menite sa le permita utilizatorilor sa monetizeze tweet-urile. Este vorba de abonamente cu plata cunoscute sub numele de Super Follows si bilete cu bilete.

Utilizatorii de Twitter au avut de asteptat destul de mult timp pentru a beneficia de aceste imbunatatiri ale calitatii aplicatiei, un fenomen care se manifesta cel mai adesea atunci cand un intreg grup de jurnalisti se plang de faptul ca tweet-urile nu pot fi editate. Daca ar putea tine pasul, Twitter ar fi cel mai fericit, insa, din pacate, inca nu reuseste aceasta performanta. Ar fi prea frumos, nu-I asa, sa reuseasca sa multumeasca pe toata lumea…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *