Cantece celebre care au fost special create pentru filme

Unele din melodiile tale preferate au fost special create pentru filme.

Uitam adesea faptul ca unele melodii devenite extrem de celebre au fost la origine create pentru a insoti soundtrackul unui film. In unele cazuri, melodia a ramas mai celebra decat insusi cantecul. Stii care sunt cantecele celebre care au fost create pentru marele ecran?

Don’t you forget about me-Breakfast Club

Unul din cele mai mari hituri apartinand formatiei Simple Minds, acest cantec a devenit mai celebru decat filmul pentru care a fost compus. Breakfast Club este un film special creat pentru adolescentii anilor ’80 si la acea vreme a fost un film celebru.

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me-Batman Forever

La final, alaturi de Kiss from a Rose (un alt titlu din film) si costumul lui Jim Carrey, aceasta melodie este singurul lucru ce il salveaza de Batman Forever. Clipul este un veritabil regal.

Miss misery- Will hunting

Plasat la finalul filmului, acest cantec are un sens complet. Daca Will Hunting nu a reusit sa iti scoata nicio lacrima din ochi atunci inseamna ca ai o problea deoarece este un cantec pur si simplu emotionant…

Citeste si:  Melodiile în limba germană

Lose yourself-8 mile

Atunci cand Eminem s-a lansat in aceasta aventura, toata lumea a spus ca filmul va fi un esec insa va avea o banda originala buna. Insa, lumea s-a cam inselat. Filmul este bun, soundtrack-ul este bun si chiar si Kim Bassinger este buna, trebuie sa recunoastem acest lucru…

Highlander-Who wants to live forever

Queen avea deja un soundtrack la activ, Flash Gordon, atunci cand a fost solicitata pentru Highlander. Ca sa fim politicosi, melodia mergea destul de bine cu filmul…daca ar fi sa fim mai putin politicosi, am spune ca ambele reprezinta o nereusita insa suntem totusi politicosi…

Hit em’ High (Monstar Anthem)-Space Jam

Iata o melodie plina cu vedete din lumea rap, o adevarata surpriza pentru multi. Atunci cand Coolio, LL Cool J, B-real, Method Man et Bustha Rhymes au realizat aceasta melodie pentru filmul destinat copiilor in primul si in primul rand, Space Jam, numeroase au fost sprancenele care s-au ridicat. Cu toate aestea, melodia s-a bucurat de un success enorm atat in randul cineflililor cat si in randul pasionatilor de rap. Pe soundtrack mai gasim o alta melodie celebra, I Believe I Can Fly a lui R Kelly insa aceasta melodie nu a fost special conceputa pentru film.

In the death car- Arizona Dream

Goran Brégovic si Iggy Pop s-au asociat pentru a oferi aceasta melodie petnru soundtrack-ul filmului Arizona Dream. Filmul apartine celebrului Emil Kusturica. Cu atat de multe timbre pe acelasi vapor nu este de mirare ca rezultatul este unul la inaltimea asteptarilor. Cantecul este nu doar excelent ci reuseste sa ilustreze filmul la perfectie atat in ceea ce priveste versurile cat si atmosfera.

Citeste si:  99 % din muzica comercială într-o singură piesă .

Toate melodiile din filmele cu James Bond

Daca este o franciza are a reusit sa respecte aceasta traditie frumoasa a cantecelor originale de film aceasta este fara indoiala James Bond. De la Shirley Bassey la Adele trecand pe la McCartney sau A-ha, numeroase sunt melodiile din filmele cu James Bond care sunt cunoscute.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/musique/278063/ces-chansons-celebres-ont-ete-creees-pour-des-films

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *