NOKIA 808 PureView va fi lansat în luna mai

Dacă aşteptaţi cu nerăbdarea noul smartphone NOKIA 808 PureView, NOKIA a confirmat că în această lună telefonul îşi face drum spre dealerii din Rusia şi India. Dacă nu aţi fost la zi cu ştirile de la MWC 2012 şi nu aţi văzut ce este aşa special cu acest telefon, vă amintesc că are o cameră imensă, de nu mai puţin de 41 MP! Terminalul este primul care foloseşti noua tehnologie PureView, constând în cei mai performanţi senzori, lentilele Carl Zeiss şi diferiţi algorimi dezvoltaţi de NOKIA pentru a avea cea mai bună calitate foto.

În cadrul evenimentului MWC, Nokia 808 a câştigat premiul de “Best Mobile Device” şi “Best Imaging Innovation” din partea TIPA.

Pe partea video telefonul înregistrează FULL HD 1080p, împreună cu altă premieră în domeniul smartphone-urilor, tehnologia Nokia Rich Recording. Aceasta permite înregistrarea audio la nivelul calităţii găsite pe CD-urile audio, acest lucru fiind posibil înainte numai cu un microfon extern.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *