Care sunt cele mai bune tablete ale anului 2021?

ipad-605420_1280

Nu este ușor să alegi o tabletă potrivită nevoilor tale. Dacă ești în căutare de una pentru copiii tăi sau pur și simplu vrei un ecran extra ca să te joci sau să lucrezi de pe el când ești plecat, trebuie să analizezi foarte bine ce opțiuni ai. Noi am făcut un research mai detaliat pentru tine și iată care sunt concluziile noastre.

În primul rând, depinde foarte mult de ce vrei să îți cumperi o tabletă nouă și ce buget ai la dispoziție. Ca o idee generală, tabletele Amazon sunt ideale pentru copii și se încadrează într-un buget limitat. iPad-urile sunt foarte practice pentru studenți sau cei care vor să lucreze la ceva creativ pe ele. Iar dacă te interesează să fie un raport cât mai bun preț-calitate-productivitate, atunci tabletele cu sistem de operare Windows pe ele par a fi alegerea cea mai potrivită. Dar hai să le detaliem un pic.

După cum am spus, o tabletă este foarte versatilă, o poți folosi pentru atât de multe lucruri. O poți folosi pentru muncă – dacă îi conectezi și o tastatură. O poți folosi pentru jucat jocuri, cum ar fi jocuri trivia, de cazinou sau chiar Candy Crush sau Angry Birds, pe platforme care oferă această opțiune. Sau poți chiar să urmărești filme sau podcast-uri,

Începem topul cu o tabletă de la Apple, pentru că nu avem cum să nu includem una. Care ar fi cea mai bună tabletă de la ei însă? Dacă vrei să combini atât munca, cât și joaca, cea mai bună alegere ar fi iPad Pro care vine în două opțiuni: în ecran de 11 inch, dar și de 12.9 inch. Și iPad Air 2020 este o alegere la fel de bună, pentru că poți folosi la ea și Apple Pencil-ul și poți conecta și tastatura Magic Keyboard. Prețul este unul destul de piperat: în jur de 500 de euro. Și iPad Pro 2021 ar avea o super performanță și un ecran foarte bun, însă depinde foarte mult ce fel de investiție vrei să faci.

Dacă te interesează un dispozitiv ceva mai ieftin, atunci o tabletă Amazon Fire este una dintre cele mai bune variante. Prețul este imbatabil și Amazon le îmbunătățește oricum de la model la model și pe unele găsește și ieșirea USB-C. Găsești dispozitivul Amazon Fire 7 la prețul de doar 70 de euro.

tablet-pc-528464_1280

Și tableta Microsoft Surface Go 2 a fost recent îmbunătățită: este mai subțire, are un procesor mult mai puternic și ține și bateria mai mult. Și funcționează pe Windows 10, mulți ar spune că ar fi cel mai bun sistem de operare pentru o tabletă. Aceasta ar fi și o opțiune foarte bună pentru studenții care vor să o folosească pentru cursuri. Poți deschide și poți trimite cam orice fel de format de fișier pe ea, durează foarte mult bateria de la o singură încărcare și poți să îi conectezi și o tastatură, dacă ai nevoie. Prețul? În jur de 500 de euro.

Cea mai bună tabletă Android am putea spune că, la ora actuală, ar fi Samsung Galaxy Tab A7. Cu un ecran de 10.4 inch, cu o memorie de 3GB și două porturi – USB-C și microSD – tableta de la Samsung de nici jumătate de kilogram pare a fi cea mai bună investiție și prezintă cel mai bun raport calitate-preț. În prezent, costă în jur de 150-200 de euro și o putem numi negreșit un competitor real iPad-ului, dar la un preț mult mai avantajos. O încărcare durează mai bine de 13 ore, ceea ce spunem noi că este foarte bine. O funcție surprinzătoare pentru Samsung Galaxy Tab A7 este cea de “facial recognition”, disponibilă pe acest model.

O altă tabletă care ne-a atras atenția ar fi Lenovo Tab P11 Pro. Cu un ecran de 11.5 inch și sistem de operare Android, acest dispozitiv care costă aproape 500 de euro are și ce să ofere. Culorile se văd foarte bine, iar sunetul este foarte clar și destul de tare.

După cum poți vedea, opțiuni sunt foarte multe pe piață, noi am vrut să îți arătăm doar câteva dintre cele mai căutate modele. Vrem, nu vrem, tehnologia face parte deja din viața noastră și suntem înconjurați de multe ecrane. Câte vrem să avem, depinde doar de noi însă, de nevoi și de posibilități.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *