Pe vremea mea….

Erau vremuri, de mult apuse ( acum vreo 13, 14 ani) când faptul că mai era o luna și ceva până în septembrie mă ducea cu gândul la școală. Așteptam nerăbdătoare să mă ia mama la ales caiete, pentru mine și fratele meu. La mine în oraș nu erau, ce e drept, prea multe opțiuni.

Caiete

Dar îmi amintesc cu drag de acele vremuri. Abia de câteva luni am redescoperit bucuria de a folosi caiete, în loc de coli.  Am chiar  preferințe acum. Prefer  scriu pe cele studențești  cu  coperta cartonată   locul celor branduite  purtând chipul cine știe cărei vedete din  de azi.

Cumpăr uneori rechizite școlare. Nimicuri precum creioane ( de preferință cu Disney) , blocnotesuri, markere, carnețele de post-it sau chiar plicuri. Îmi place să le am prin casă. Nu știi niciodată când ai nevoie de așa ceva!

În plus, îmi aduc aminte de vremea în care nu aveam nevoie de un calculator conectat la internet pentru absolut orice. De vremea în care trimiteam și câte o scrisoare din când în când, cu o poză alături, să vadă rudele cât am crescut. Și pozele de atunci erau tot pe hârtie. Și erau puse la loc de cinste, pe un raft din cameră bună a bunicii. sau în prețiosul album al mătușii. Pe vremea când hârtia era la loc de cinste, parcă și veștile așternute pe ea erau mai prețioase. Parcă primele cuvinte scrise vreodată de cineva sună mai bine citite de pe un suport fizic, de pe care le poți cîți mulți ani după aceea.

Citeste si:  Ceasuri

Acum, poate sunt eu mult prea nostalgică. Dar mi se pare ca tehnologia asta pe care o iubim atat de mult ne face uneori să uitam de nimicurile mărunte care ne fac viaţa mai dulce. Există, bineinteles, oameni care îşi păstrează “inocenţa” şi nu uită de bunurile palpabile. Pentru ei, o fotografie înrămata sau o scrisoare sunt gesturi fireşti. Pentru mine, din păcate,  sunt controlate…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *