De cine să ne ferim în dragoste

Intensitate absoarbe toate petele.

Ţine minte, în dragoste să te fereşti mai ales de paradox  . Tocmai naivitatea te salvează, naivitatea te face fericit, chiar dacă amanta ta e urîtă ca bătrîna Mob, regina spaimelor!
       În general, pentru oamenii de lume — a spus-o un dibaci moralist—, dragostea nu-i decât plăcerea jocului, plăcerea duelului. E o mare greşeală; dragostea trebuie să fie dragoste; duelul şi jocul sunt îngăduite în dragoste numai ca tactică.
  Cel mai mare păcat al tineretului modern este de a-şi înfierbânta imaginaţia. Mulţi dintre cei înamoraţi sînt bolnavi închipuiţi şi-i plătesc gras pe domnul Fleurant şi pe domnul Purgon, fără a se bucura de plăcerile şi privilegiile unei boli adevărate. Ba îşi mai sâcâie şi stomacul cu droguri absurde şi îşi tocesc facultatea digestivă a dragostei.
     Deşi trebuie să mergi în pas cu vremea, păzeşte-te să-l maimuţăreşti pe ilustrul Don Juan care n-a fost la început, după Molière, decît un ticălos fără pereche, rafinat şi priceput la dragoste, la crimă şi la vorbele meşteşugite.
     Regulă scurtă şi generală: în dragoste, fereşte-te de lună şi de stele.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *