Rapper-ul Akon ofera o sansa africanilor

Akon Lighting Africa este numele noii initiative luate de catre rapper-ul Akon pentru a oferi, in cele din urma, energie solara celor peste 600 de milioane de oameni din Africa, si de a construi o fundatie care sa functioneze in viitor.

Situata in Bamako, Mali- Solar Academy va ajuta inginerii si antreprenorii din Africa sa dezvolte abilitati care sa le permita sa produca energie solara. Expertii vor avea la indemana echipamentul necesar pentru a ajuta si a instrui participantii la acest proiect.

Scopul acestei academii este acela de a oferi oamenilor din Africa un lucru care nu va dispare- acestora li se vor preda abilitati ce tin de durabilitate si de infrastructuta, care vor avea o perioada de viata foarte mare. Un alt scop al acestui proiect este de a-i invata pe oameni cum sa mentina aceste sisteme de energie electrica care se bazeaza pe puterea solara. In Africa rurala, acest tip de tehnologie devine din ce in ce mai raspandita.

Samba Baithily, co-fondator al acestei initiative, a declarat ca oamenii dispun de soare si de tehnologiile inovative care pot aduce energie electrica in case si in comunitatile oamenilor. Fondatorii acestui proiect ii asteapta pe africanii care au absolvit la aceasta academie, pentru a crea solutii tehnice inovative. Datorita acestei academii, va fi posibila valorificarea Akon Lighting Africa.

Cu toate acestea, fondarea acestei academii nu este un gest de caritate. Aceasta fundatie ar putea inseamna locuri de munca pentru milioane de africani, si va fi responsabila pentru crearea unor activitati economice reale pentru anii care vor veni.

Sa speram ca astfel de proiect ii va inspira si pe alti oameni de succes sa-si foloseasca bogatia lor pentru a crea noi tipuri de oportunitati si de a reusi sa puna bazele unei prosperitati care vor determina cresterea economica si inflorirea pentru binele poporului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *